Menu
Culinair / Vrije tijd

5 Toppers Culinair genieten in Nederland

Aleen het beste van het beste krijgt u voorgeschoteld door de topkoks bij deze speciale hotelarrangementen. U vindt hier heerlijke culinaire arrangementen gerubriceerd per provincie. Komt u ook fijnproeven?

Voor vandaag heb ik 5 Culinaire Toppers op een rijtje gezet. Genieten in Limburg, België of Gelderland? Onze 5 Toppers hebben het allemaal. Bekijk nu onze TOP 5 en boek ook een Culinair Weekendje Weg.

1. 3-daags Gastronomisch genieten op het chateau in Baarlo

Gastronomisch arrangement, weekendje weg en genieten op het chateau in Baarlo, gelegen in het Noord-Limburgse land.. Dit is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Kom heerlijk culinair genieten!

Wilt u eens echt genieten en ervaren wat Limburgse gastvrijheid is? Dan is Sandton Château de Raay een absolute aanrader! Dit unieke kasteel gelegen in Noord-Limburg is oorspronkelijk gebouwd in 1256. Vanaf 1937 diende het als klooster en recent is het totaal gerestaureerd tot een prachtig 4-sterrenhotel. Na deze restauratie is de authentieke sfeer behouden gebleven waarbij door het gebruik van moderne elementen een bijzondere en verrassende combinatie is ontstaan. De kamers zijn smaakvol en zeer luxe ingericht. Elke kamer is uniek en bovendien ruim van opzet. In samenwerking met het Art Center de Raay zijn alle kamers voorzien van bijzondere kunst. Meerdere kamers zijn zelfs totaal ingericht door befaamde kunstenaars. U zult er dan ook niet van opkijken dat de kamers een hoge gastwaardering genieten.

2. Gastronomisch genieten doet u in Belgie – culinaire hotelaanbieding

In Den Bonten Os is op culinair gebied zeker de moeite waard. In een stijlvol, landelijk kader kan u genieten van onze gastronomische gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kunt er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu all-in. Onze gerenommeerde keuken laat u tijdens het gastronomisch arrangement graag uitgebreid proeven van het heerlijk 4-gangen of 5-gangendiner. Het diner is inclusief aperitief met hapjes, aangepaste wijnen bij de gerechten en koffie met versnaperingen! De gerechten zijn gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.

Naast het restaurant beschikken we ook over een gezellige salon en een mooie tuin met terras, waar u helemaal tot rust kan komen.

Fietsen en Culinair genieten

3. 3 dagen Relaxen op een landgoed op de Veluwe

Overnachten in de bossen van de Veluwe, een heerlijke boswandeling maken, genieten bij de open haard, relaxen in de sauna of het binnenzwembad en ‘s avonds heerlijk dineren en culinair genieten. Wat zult u een heerlijk weekendje weg of zo even een paar dagen er tussen uit beleven!

Dit romantische en zeer comfortabele 4-sterren hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed en is omzoomd met grindpaden, fleurige bloemperken, gazonnen, heesters en struiken. Binnen lijkt het interieur geleend uit een Victoriaanse villa uit het einde van de 19e eeuw. De grandeur van weleer is voelbaar en zichtbaar in de aankleding.

4. Culinair Arrangement – 3 dagen genieten op de Veluwe

Kom culinair genieten op de Veluwe. Na een heerlijk diner wandelt u zo de Veluwe even op en kunt u genieten van de schitterende natuur. Bij terugkomst in het hotel geniet u nog even na en droom u heerlijk weg op uw luxe hotelkamer.

In onze prachtige boerderij is Grand Bistro “1688″ gesitueerd. Hier kunt u terecht voor een culinaire lunch of diner uit de keuken van onze chef Marc Crijns. Tevens verzorgen wij hier groepsdiners van 2 – 40 personen. De boerderij is uitermate geschikt voor recepties, feesten en partijen. Ook hier geldt dat u exact kunt aangeven wat uw wensen zijn, zodat u er altijd van verzekerd bent dat u een leuk verblijf zult hebben.

5. Romantisch buitengewoon genieten in de Achterhoek!

Beleef een fantastisch romantisch weekendje weg of zomaar even een paar dagen lekker tussendoor in de Achterhoek en geniet van de rust, romantiek en de culinaire hoogstandjes op een prachtige havezathe. Rust, ruimte romantiek, fietsen, wandelen en culinair genieten!

De ligging en het karakter van deze prachtig verbouwde boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal “uit” willen zijn, met een fabuleus uitzicht op de Montferlandse bossen. Uitstekend om te fietsen en te wandelen of gewoon om rustig van elkaar te kunnen genieten.

Prima plaats om niets te doen, niets te hoeven! Mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken! Fietsverhuur, paardrijden, gratis tennis(op 2 km afstand) en ruime parkeergelegenheid.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl