Menu
Beauty

Aanbieding: Beautyweekend in Limburg

Een beauty arrangement in Limburg is genieten met een heerlijke lichaamsmassage of gezichtsbehandeling, lekker relaxen in de sauna en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Vlodrop (Limburg).

Gezellig met z’n tweetjes er tussenuit, lekker ontspannen en tot rust komen in een bosrijke omgeving.

Genieten op 4-sterren niveau
Hampshire Boshotel Vlodrop is het trefpunt in het groen! Voor een rustgevende en inspirerende omgeving bent u hier helemaal aan het juiste adres. Geniet daarbij ook nog van de vele ontspannende faciliteiten die dit 4-sterren hotel u te bieden heeft en uw verblijf absoluut zullen veraangenamen!

Faciliteiten
Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van het restaurant en dit alles in een adembenemend, mooie omgeving.Het hotel ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een wandelgebied én fietsgebied bij uitstek.Ook het Wellness Center Vita Allegra biedt u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap en jacuzzi, beautysalons, squashbanen, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.Wilt u ook buiten actief bezig zijn?We hebben een eigen Activity Club waar handboogschieten, nordic walking, mountainbiking en fietstochten tot de mogelijkheden behoren.

Zwembad Limburg

De kamers
Het hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting.Wilt u nog meer luxe? Dat is mogelijk, het hotel beschikt over 16 suites waarvan een aantal zelfs over een groot privé balkon beschikt!

Restaurant
Uiteraard wisselt de restaurantkaart met de seizoenen mee. Asperges, wild en zelfs stamppot zijn voor de vaste gasten bekende items maar zullen u aangenaam verrassen bij uw eerste verblijf in dit hotel.

Knallende aanbieding! Geniet van een Beautyweekend in Limburg?

The post Aanbieding: Beautyweekend in Limburg appeared first on Beauty.nl.