Menu
Vrije tijd

5 Toppers voor een Walking Dinner

Op zoek naar een culinair avondje uit maar wilt u niet de hele avond maar stil zitten? Dan is het Walking Dinner een uitje voor u. Met een Walking Dinner bezoekt u verschillende restaurantjes waar u in ieder restaurant een gerecht nuttigt. Veelal onder begeleiding van een gids maakt u een stadswandeling en ontdekt u zo ook de mooiste plekjes in de Hollandse steden.

De steden van de ”Walking Dinners” zijn erg divers. Denk aan onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Ook behoren Dordrecht, Nijmegen, Maastricht en Delft tot de mogelijkheden. Hieronder de karakteristieken van de verschillende steden.

Amsterdam
Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten. Kortom, beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

Nijmegen
Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Maastricht
De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Bekijk nu onze TOP 5 voor een Walking Dinner in één van Nederlands mooiste steden:

  1. Walking Dinner Dordrecht – Stadswandeling en Culinair genieten
  2. Walking Dinner Nijmegen
  3. Walking Dinner Amsterdam
  4. Maastricht, het pareltje van Limburg! Stadswandeling en verrassend Dineren
  5. Walking Dinner Delft

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl