Menu
Vrije tijd

Top 5: Avondje uit met een Walking Dinner

Op zoek naar een culinair avondje uit maar wilt u niet de hele avond maar stil zitten? Dan is het Walking Dinner een uitje voor u. Met een Walking Dinner bezoekt u verschillende restaurantjes waar u in ieder restaurant een gerecht nuttigt. Veelal onder begeleiding van een gids maakt u een stadswandeling en ontdekt u zo ook de mooiste plekjes in de Hollandse steden.

De steden van de ”Walking Dinners” zijn erg divers. Denk aan onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Liever een stad in het midden van het land? Amersfoort is een prachtige stad met mooie bezienswaardigheden. Ook behoren de Havenstad Rotterdam, Haarlem en Delft tot de mogelijkheden. Hieronder de karakteristieken van de verschillende steden.

Amsterdam
Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten. Kortom, beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

Amersfoort
Amersfoort heeft een rijke geschiedenis die u bij een bezoek ook zeker zult terugzien. Met z’n middeleeuwse straten en historische gebouwen en natuurlijk de Koppelpoort gaat u in Amersfoort weer even terug in de tijd. Verken de stad vanaf het water door de grachten of met leuke stadsspellen.

Rotterdam
Rotterdam is de 2e stad van Nederland en ook de 2e haven ter wereld en de grootste van Europa. Het centrum van de stad is aan het begin van de 2e Wereldoorlog bijna volledig plat gebombardeerd. Na de oorlog is de stad weer opgebouwd en heeft het van alle Nederlandse steden, samen met Eindhoven de meest moderne look. Rotterdam, is een stad die anders is dan andere steden. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega’s met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg!

Walking Dinner Delft

Haarlem
Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, de stad van het winkelen en de bezienswaardigheden. Haarlem heeft een indrukwekkende historische binnenstad waar u prachtige hofjes, monumenten, musea, theaters, podia, bioscopen, restaurants, markten en evenementen kunt bezoeken. Vanuit Haarlem is ook het strand snel te bereiken. Recreatiegebieden in de omgeving geven de stad een extra uniek karakter en maken Haarlem de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een dagje leuke dingen doen.

Zoals u ziet heeft iedere stad zijn eigen karakteristieken en kenmerken. Bekijk nu onze TOP 5 voor een avondje uit met een Walking Dinner

  1. Walking Dinner Amsterdam
  2. Culinaire stadsuitje – Walking Dinner Amersfoort
  3. Culinair groepsuitje Zuid Holland – Walking Dinner Rotterdam
  4. Walking Dinner Haarlem – Culinair avondje uit
  5. Walking Dinner Delft

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl