Menu
Vrije tijd

6e Lentiade editie 11 en 12 april 2015

De 6e Lentiade editie wordt van zaterdag 11 t/m zondag 12 april 2015 gehouden tussen de indrukwekkende lindebomen van de Pettelaarse Schans – een stervormig.

Jaarlijkse uitje
In 2014 hebben bijna 9.000 bezoekers zich tijdens de Lentiade in drie dagen tijd laten verrassen en inspireren door van alles op het op het gebied van ondermeer country lifestyle, fair trade, kunst, mode, brocante, persoonlijke verzorging, tuinmeubelen, culinaire streekproducten en lekkernijen.

Een dagje Lentiade biedt bij meer dan 150 standhouders een zeer gevarieerd, gezellig dagje uit vol live muziek, roofvogel- en paardenshows en vele andere activiteiten voor jong én oud. En dat is op de nieuwe locatie in Den Bosch niet anders.

Het ‘kijkje in de keuken’ wordt in 2015 alleen nog méér letterlijk genomen door de aanwezigheid van foodtrucks: een bont gezelschap van kleurrijke keukens op wielen waar het lekkerste streetfood verkocht wordt. Proeven, beleven, shoppen, landelijk leven én genieten staat met recht centraal op de fair, dus….leve de lente in bourgondisch Brabant!

Wilt u meer informatie over dit fantasische uitje? Klik dan hier voor de website!

Met recreatieve groet,

Malou
Recreatief.nl