Menu
Vrije tijd

Aanbieding: 4=2 Midweek Hotelaanbieding op de Veluwe

Voordelig genieten op de Veluwe met nu in de zomer gratis e-scooter rijden (t.w.v. € 22,50 p.p.). Vanuit uw hotelkamer kunt u direct de natuur in en wandelen door Nationaal Park de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen in een sfeervol Finse chalet en is van alle gemakken voorzien. Zin in een voordelig uitje deze zomer? Boek dan snel!

De kamers
Het hotel beschikt over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WIFI.

Hotel op de Veluwe
Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers. De chalets bevinden zich aan het rand van het bos, dus vraag even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan “spotten”.

Wilt u ook genieten van de 4=2 Midweek Hotelaanbieding op de Veluwe?