Menu
Vrije tijd

Avondje genieten van de 3JS en overnachten in Egmond aan Zee

Live optreden van de 3JS en nachtje slapen aan de kust

Op woensdag 28 oktober 2020 kunt u een avond genieten van een live optreden van de 3JS. Tijdens de bijzondere akoestische show geniet u van een heerlijk 4-gangen diner dat aan tafel wordt uitgeserveerd. Na deze bijzondere avond overnacht u in het hotel en geniet u ’s morgens van een ontbijtbuffet. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat er op voldoende afstand kan worden genoten!

Genieten van een Top artiest

De grote zaal is zo ingericht dat iedereen op een veilige manier kan genieten. U wordt naar uw tafel begeleid waar gedurende de avond uw 4-gangendiner geserveerd wordt. Wij zorgen dat u altijd 1,5 meter afstand houdt van andere gasten.

Deze nieuwe show van de 3JS brengt de populaire Volendamse band terug naar de basis. Het akoestisch spelen. De 3JS spelen hun nieuwe show op de manier zoals ze 20 jaar geleden in de kroegen begonnen zijn. Mensen vermaken met 2 gitaren en 3 stemmen. Samen met een bassist en toetsenist spelen de 3JS in deze akoestische show eigen nummers en Engelstalige klassiekers uit het akoestische genre.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en het kersverse bandlid Robin Küller kijken ernaar uit om een prachtige muzikale show voor u neer te zetten op woensdag 28 oktober.

Heerlijk strandhotel

Dit hotel ligt in het prachtige, natuurrijke duingebied van Egmond. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 100 meter afstand en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Het hotel beschikt over standaard 2-persoonskamers. Op deze kamers zijn 2 bedden, een toilet, ligbad en/of douche, telefoon, LED tv en balkon of terras aanwezig. Naast deze kamers zijn er ook met zeezicht waar u dan een kleine toeslag voor betaalt.

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Beleef een fantastische avond in Egmond aan Zee met de 3JS, wees er snel bij!

Recreatief.nl