Nieuwe Review: Dinnershow met Overnachting in Egmond aan Zee

Nieuwe Review: Dinnershow met Overnachting in Egmond aan Zee

Wilt u ook genieten van een geweldige dinnershow en aansluitend blijven overnachten in Egmond aan Zee? Kom naar een van onze Dinnershows en geniet van een heerlijk avondje uit en geniet extra lang want u blijft gewoon lekker slapen in het 4-sterren hotel aan de kust.

De inhoud van de Dinnershows
OG3NE op 3 maart 2018
Op zaterdag 3 maart 2018 vindt in de evenementenzaal van het hotel een fantastische dinnershow plaats:
Succestournee OG3NE – Three Times a Lady

OG3NE wint in 2014 als eerste groep ter wereld ‘The Voice’! Sinds hun deelname schrijven deze muzikale zussen hit na hit op hun naam. Met de succestournee ‘Three times a lady’ neemt het trio onder begeleiding van een live band u mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje gestoken worden. Tijdens deze unieke show kunt u eveneens genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en drankjes.

Tribute to Elvis op 24 maart 2018
Op zaterdag 24 maart 2018 vindt in de Zuiderduinzaal een geweldige dinnershow plaats:
Tribute to Elvis – We remember Elvis Presley

Michael Glaysher en Gordon Davis, twee topartiesten uit Engeland, zorgen tijdens deze geweldige show voor een fantastisch eerbetoon aan de King of Rock ’n Roll ! Michael treedt voor de pauze op en Gordon erna. Beide zangers vertonen een fascinerende gelijkenis, zowel qua uiterlijk als stemgeluid. Zij worden begeleid door 6 Britse muzikanten en een achtergrondzangeres. De muzikale omlijsting deze avond is in handen van de Rocking Robins.

Tijdens deze unieke show kunt u genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en drankjes.

Tribute to the Cats band op 3 november 2018
Op zaterdag 3 november vindt in de Zuiderduinzaal de traditoneel zeer gezellige dinnershow plaats:
Tribute to the Cats Band

Tijdens deze altijd bijzonder geslaagde show kunt u genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en drankjes.

Het hotel en de kamers
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Nieuwe Review: “Prima arrangement.
Geweldige show; luxe verblijf.”

Beleef ook één van deze heerlijke Dinnershows met Overnachting in Egmond aan Zee!