Bloembollenmarkt Keukenhof op 6 en 7 oktober 2017

Bloembollenmarkt Keukenhof op 6 en 7 oktober 2017

Keukenhof opent op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober de poorten voor de Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen. Wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Om u een handje te helpen bij uw eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop u uw bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. U ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten ziet u de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kunt u ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn. De bloembollenmarkt is niet alleen dé markt voor de liefhebber van bijzondere bolbloemen, ook wordt grote aandacht besteed aan het educatieve aspect. De deelnemende kwekers aan de Bloembollenmarkt 2017 worden binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Tijdens de bloembollenmarkt wordt een groot mozaïek in bollen gepresenteerd voor het thema van Keukenhof 2018, Romantiek. Het park is in 2018 geopend van 22 maart t/m 13 mei.

De Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

Klik hier voor meer informatie over de Bloembollenmarkt op de Keukenhof!