Bol.com opent grootste parfumerie én drogist van Nederland

Bol.com opent grootste parfumerie én drogist van Nederland

Na huishoudelijke apparaten, babyartikelen en alles voor koken en tafelen nu ook make-up, parfum en tandpasta bij bol.com

Online parfum en shampoo bestellen, wordt vanaf vandaag net zo makkelijk als boeken, games of elektronica kopen: bol.com opent een nieuwe speciaalzaak met alles voor Mooi & Gezond. Het assortiment is met meer dan 15.000 artikelen veel uitgebreider dan bij zelfs de grootste ‘fysieke’ parfumerie of drogist. In het digitale winkelschap liggen onder meer lippenstiften, scheermesjes, deodoranten, vitaminen en mineralen.

Bol.com is één van de weinige online aanbieders van Mooi & Gezond-artikelen en gaat dan ook voornamelijk concurreren met ‘fysieke’ parfumerieën en drogisten waar gemiddeld maar een paar duizend artikelen in het schap liggen. De winkel verkoopt vanaf vandaag artikelen van onder meer Nivea, Max Factor, Durex, Modifast, L’Oreal, Dolce & Gabbana, Garnier, Gillette, Hugo Boss, Axe, Oral-B, Biodermal en Gucci. “Geheel volgens onze traditie bieden we onze miljoenen klanten niet alleen een breed assortiment aan, maar ook zoveel mogelijk keuze in merken en prijzen. Zo zijn vanaf vandaag de alledaagse, maar ook de meest bijzondere artikelen, voor een breed publiek in Nederland en België bereikbaar met de snelle en betrouwbare levering die men van ons gewend is”, aldus marketing directeur Michel Schaeffer. Uit onderzoek* van bol.com blijkt dat voor bijna de helft van de consumenten goede prijzen en scherpe aanbiedingen de belangrijkste drijfveer vormen bij de keuze voor een winkel. Schaeffer: “Daar spelen we dan ook direct op in. We bieden een aantal sterke openingsaanbiedingen, maar gaan er ook continu voor zorgen dat onze klanten in de hele winkel scherp geprijsde artikelen vinden.”

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: