Menu
Vrije tijd

Citylife’s a beach tijdens Haagse ShoppingNight

Binnenstad van Den Haag viert het zand en de zomer

ShoppingNight kun je dit jaar het beste op je slippers bezoeken, want het thema is Summer & Sand in The City. Van Copacabana Beach tot Ibiza, op 26 juni kun je er zonder vliegtuig heen, want de straten en pleinen van de Haagse binnenstad worden voor de leukste nacht van het jaar omgetoverd tot bekende strand oorden. Het belooft een sfeervolle avond te worden waar je kan shoppen, beachvolleyballen, slenteren, eten, drinken en vooral veel plezier hebben.

Het programma voor deze bijzonder avond is hieronder te vinden:

Shop till you drop
De ondernemers in de binnenstad maken er vanaf 18.00 tot middernacht een feestje van. Swingende DJ beats en lekkere cocktails en hapjes bij binnenkomst. Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen, tot wel 50%. Of laat het lot beslissen en prik een ballon lek met daarin je korting. Natuurlijk zijn er oneindig veel leuke shopacties zoals nagels lakken, free brow touch up, kleuren en geuren advies of ontmoet Xelly Cabeau van Kasbergen voor de laatste visagie tips.

Hoe ziet de rest van de avond er uit?

• Early bird ShoppingNight GoodieBagBite
Tussen 18.00-19.30 uur serveren diverse restaurants voor 15 euro een mooie dagschotel met als toetje een verrassende goodiebag. Kijk op de website welke restaurants deelnemen en reserveer van te voren want op = op.

• Alohaag – Hawaii – Herengracht, Korte Houtstraat – Korte Poten
Een tropisch welkom bij aankomst in de Haagse Binnenstad/Herengracht. Surfdudes staan met bloemenkransen je op te wachten. Een veelbelovende start voor een mooie avond uit. Dé plek ook voor de GoodieBagBite. De restaurants serveren hier dagschotels uit de meest gevarieerde keukens. Libanees, Thais, Italiaans, Chinees, biologisch. Eat your heart out.

• Beach Club The Hague – Plein
De ShoppingNight viert de start van het WK Beachvolleybal dat deze avond opent met de eerste wedstrijden op een drijvend stadion in de Hofvijver. De gezelligheid van het WK vind je bij De Beach Club, de plek waar je de hele dag en avond op grote schermen naar de wedstrijden kunt kijken of genieten van muziek of zelf beachvolleyballen.

• De Copacabana – Grote Marktstraat
Wuivende palmbomen, ligstoelen, hangmatjes, verse koffie en fruitsap en swingende beats brengen de Grote Marktstraat compleet in Braziliaanse strandsfeer.

• Zumba of Samba
Beachbody workshop en workouts gedurende de hele avond. Doe mee met de gratis workshops om in shape op het strand te verschijnen en win een maandabonnement.

• Flipflop run
Rennen op je eigen flipflops. Win je, dan krijg je een paar echte merkslippers als prijs. Wie wil daarvoor niet in de startblokken! Meld je van te voren aan.

• Copa Coopavond Quiz met Wheel of fortune
Bestijg de showtrap om de vragen van de showmaster te beantwoorden. Ben je een echte fashionista of shopaholic dan wachten jou mooie prijzen.

• 3 D lichtprojectie show
Zodra de schemer invalt is het tijd voor een spectaculair onderdeel. Spannende muziek kondigt de indrukwekkende 3 D lichtprojectieshow aan (t.h.v. de Mediamarkt). Een gebouw komt tot leven.

• South Beach – De Passage
Zeg je South Beach, zeg je Miami met de metershoge palmbomen van Ocean Drive. Skate girls schaatsen je tegemoet om je deze avond naar een zinsbegoochelende plek te brengen. Hét decor voor misschien wel de meest bijzondere selfie van deze zomer.

• Koh Samui – Wagenstraat, Venestraat, Vlamingstraat, Spuistraat
Waan je vanavond in één van de drukke winkelstraten op het Thaise eiland Koh Samui. Een parade van elegante Thaise danseressen in schitterende kostuums trekt door de straten die deze avond voorzien zijn van sfeervolle lampions en de geur van wierook.

• Ibiza – Haagsche Bluf
De Haagsche Bluf is omgetoverd tot hippiemarkt met leuke Ibiza stijl kleding en accessoires. Je hoort Ibiza lounge muziek en je drinkt er heerlijke drankjes. Tijdens de Ibiza fotoshoot draait het om de leukste Ibiza stijl. De winnaar(es) wint een overnachting voor 2 inclusief ontbijt in Den Haag ter waarde van 150 euro.

• Long Island – Hoogstraat, Plaats, Noordeinde
Het geluid van rollende golven, meeuwen en wuivend helmgras. Chique en relaxed. ‘On the board walk’ wordt mooie mannenbadmode en accessoires geshowd. Een glas sparkling wine met tasty bites passen hier uitstekend bij. Een zinderende after party sluit het feest af. Hier leef je the good life.

• Scheveningen – Grote Markt
Hebben je voeten even rust nodig of ben je geen shopper maar eerder een surfer dan is de Grote Markt jouw station. Swingende zomerbandjes zorgen voor de relaxte Scheveningse strandsfeer. En de avond ging nog heel lang door…

WK Beachvolleybal
Met het thema Summer & Sand in the City, viert ShoppingNight Den Haag, de officiële opening van het WK Beachvolleybal, hét sportevenement van de zomer van 2015! Het volleybalgeweld vindt plaats op een unieke en historische plek, de Hofvijver in de Haagse binnenstad van 26 juni t/m 5 juli. Naast het feit dat het stadion zich drijvend op de Hofvijver bevindt, is het stadcentrum direct om de hoek van het evenement. Tijdens het WK Beachvolleybal wordt het Plein omgetoverd in een ware Beach Club en geniet je daar als bezoeker van een heerlijk hapje en drankje. www.wkbeachvolleybaldenhaag.nl

Let goed op de Facebookpagina en Instagram van ShoppingNight. Vanaf twee weken voor aanvang zijn er leuke winacties en kun je je inschrijven voor de Flip Flop run en de Beach body workouts en workshops.

Meer informatie is binnenkort te vinden op de website. Wie deze avond niets wil missen: download de gratis Baps winkelapp (www.baps.nu).