Menu
Vrije tijd

Trip Tip: Indoor Beach arrangement in Aalsmeer

Met dit 4-seizoenen Beach arrangement geniet je het gehele jaar door van het Strand! Bij ons heb je altijd een goed weer garantie want als het zonnetje onverhoopt een keer niet schijnt dan gaan we gewoon naar binnen. Ons zomer beacharrangement bestaat uit een combinatie van lekker eten, drinken, sporten, feestelijkheden en zon.

Grootste in-en outdoor strandlocatie van Nederland
The Beach is dé grootste in- en outdoor strandlocatie van Nederland! Sporten op het zand, vergaderen, een uitgebreide lunch, buffet, barbecue of à la carte dineren in restaurant Het Strandpaviljoen, borrelen in de bar of een feest in één van de tropisch ingerichte zalen, in The Beach kan het allemaal!

Door de unieke locatie (het monumentale veilinggebouw Bloemenlust) en de tropische inrichting is een evenement in The Beach een belevenis voor iedereen!

Onze beachevents zijn met zorg samengesteld en bestaan uit een sportieve of tropische activiteit, eten, drinken en veel gezelligheid. De beachevents zijn mogelijk vanaf 10 deelnemers en kunnen naar eigen wens worden uitgebreid met diverse workshops en extra’s.

Van begin mei tot eind september kunnen de beachevents ook op onze outdoor beachcourts plaatsvinden.

De strandlocatie is gelegen op 5 minuten van Schiphol, 15 minuten van Amsterdam en 30 minuten van Den Haag.

Mojito

Programma
Het zomer Beacharrangement is een aanbieding voor groepen van 10 tot 25 personen. Deze aanbieding bestaat uit een lekker dagje strand op één van onze outdoor beach courts (bij slecht weer gaan we naar binnen). Jij en je vrienden worden tropisch welkom geheten op ons gezellige terras met een tropische cocktail en een hawaislinger. Daarnaast ontvangen jullie 5 drankmunten p.p. Vervolgens ga je een uurtje sporten op één van onze beach courts. Je kunt kiezen uit een uurtje beachvolleybal of een uurtje footvolley.

Als afsluiter ga je lekker eten en krijg je een heerlijke beachplate met de keuze uit onze befaamde kipsaté of onze beroemde spare-ribs. De maaltijd sluit je passend af met een Ben en Jerry’s IJsdessert.

Wilt u ook genieten van het 4-seizoenen Beach arrangement – Groepsuitje in Aalsmeer?