Menu
Vrije tijd

Dagje rondsnuffelen op de Sieradenbeurs in Rotterdam

Heeft u al eens gehoord van de sieraden beurs? Een leuke beurs voor jong en oud! Op zoek naar een mooi sieraad voor bij uw feest outfit? Of bent u zelf geïnteresseerd in het maken van sieraden en wilt u hier meer te weten over komen? Of er natuurlijk gewoon uw ervaringen delen met anderen? dan is deze beurs zeker de moeite waard!

De sieraden beurs heeft een breed assortiment aan sieraden, veel groter dan in winkels. Dit door dat mensen thuis hele mooie sieraden kunnen maken. Deze kunnen meestal wel gekocht worden via internet maar het is veel fijner om ze eerst zelf met het blote oog te kunnen bekijken.

Redenen genoeg voor de organisatie om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Deze beurs is op 14 + 15 maart 2015 in Ahoy Rotterdam.

Voor meer informatie over de Sieradenbeurs kunt u hier terecht!

En wilt u er een nachtje bij boeken om lekker lang te genieten? Bekijk dan hier onze mooie hotelaanbiedingen in Rotterdam.