De leukste toilettassen

De leukste toilettassen

In deze blog wordt je helemaal bijgepraat over de leukste toilettassen. Eerst bespreken we de trends. Die zijn er namelijk ook voor toilettassen! Daarna krijg je nog een paar handige tips waar je zelf misschien niet zo snel aan had gedacht. Zoek jij dus nog een leuke dames toilettas? Lees dan snel verder!

De meest trendy toilettas voor jezelf

Het komt voor sommigen misschien als een verrassing, maar ook toilettassen zijn net als andere tassen onderhevig aan de mode. Wanneer het tijd is voor een nieuwe kun je dus net zo goed meteen een trendy exemplaar uitzoeken, toch? Hieronder vindt je dé toilettas trends van nu.

  • Geen tas maar een doos

Een doos? Jazeker! Met een zogeheten box als toilettas ben je helemaal bij de tijd. Het zijn natuurlijk geen kartonnen dozen, maar mooi uitgevoerde kistjes. Jaren geleden waren deze erg populair en had eigenlijk niemand iets anders. Nu zijn ze terug van weggeweest. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen, hoewel de meesten een ronde cilindervorm hebben. Het voordeel van de toiletbox is dat ze vrij groot zijn én extra stevig, waardoor jouw parfumflesjes allemaal intact blijven. 

  • Fluwelen tasjes

Een andere populaire trend is die van de fluwelen tasjes. Kies je een iets grotere, dan kan deze prima dienst doen als toilettas. Een kleinere versie is juist weer perfect geschikt om als make-up tasje te gebruiken. Ze zijn zo leuk! Misschien neem je nog wel een derde om te gebruiken voor de EHBO spulletjes die ook mee op vakantie gaan.

  • Toilettas met dierenprint

De dierenprint was al een tijdje helemaal terug, maar nu zijn ook de toilettassen in een veelvoud van dierenprints te vinden. Van zebra tot panter en van giraffe tot slangenleer, je vindt voor jouw favoriete print ongetwijfeld een perfecte toilettas.

Toilettas tips

We willen je graag nog een paar toilettastips geven die jou helpen om er extra flamboyant bij te lopen wanneer je straks op vakantie gaat. Daarnaast zijn het ook nog eens handige tips. Bekijk ze hieronder.

  • More is better

We suggereerden het net al eventjes. Met meerdere toilettasjes kun je gemakkelijk jouw spullen onderverdelen. Zo zit je make-up niet bij je shampoo en nagelvijl in dezelfde grote tas maar kun je alles juist gemakkelijk terugvinden.

  • Stop je toilettas niet te vol

Hoe voller jouw toilettas zit, hoe zwaarder deze wordt. Wanneer hij dan ergens tegenaan botst is de kans groot dat het potje of flesje waarmee dat gebeurt kapot gaat, omdat er zoveel gewicht achter zit. Daarnaast vallen spulletjes snel uit een volle toilettas en is het een nachtmerrie om er iets kleins in terug te zoeken.

Ga voor jouw favoriet

We hopen dat je aan de hand van deze blog de leukste toilettas kunt uitzoeken waar je met veel plezier mee op vakantie gaat. Succes!