Menu
Vrije tijd

Dinnershow? Onze Uit Topper!

Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met vrienden of familie!

Timemachine de Dinnershow
Timemachine is een unieke show vol met entertainment, dans, dineren en genieten.De show neemt je mee in een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk. Laat u verrassen, het is tijd voor een gezellig avondje uit!

Uniek avondje uit; Entertainment, dansen, dineren en genieten
Deze Dinnershow is speciaal ontworpen en daarbij voorzien van de laatste technische audiovisuele ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Het entertainmentgehalte zorgt voor een onvergetelijke avond, waarbij de tijd voorbij vliegt en het u aan niets zal ontbreken.

Van ballad – Time tot aan Disco -Time met de hits van toen en nu. Mocht u van dansen houden, maakt u zich dan geen zorgen. Tijdens de Dinnershow is er genoeg gelegenheid om mee te swingen op onze dansvloer! Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van ons buffet en heerlijk bijkletsen met uw gezelschap tijdens het diner. Onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar, bij u aan tafel terecht komt.

Mochten wij u verleiden tot een onvergetelijke muzikale reis, dan begroeten wij u graag!

Wilt u meer weten over de Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer!?