Menu
Vrije tijd

Doesburgse Kadedagen op 23 & 24 september

Op zaterdagen 23 en zondag 24 september vinden op de prachtige IJsselkade de DoesburgseKadedagen plaats.

In aanloop naar dit bijzondere evenement, waar van zaterdag 11.00 tot 18.00 en op zondag 11.00-17.00 uur de hele kade gevuld zal zijn met een streekproduktenmarkt en een grote creatieve en kunstzinnige markt.

Diverse modezaken uit de binnenstad van Doesburg zullen een wervelende modeshow neerzetten met hun nieuwste wintercollectie. En net zoals vorig jaar zal er een kindermodeshow zijn met outlet merkenkleding. Ook zal dit jaar Only for Men zijn nieuwe collectie vertonen.

Vormgevingswerkplaats de Lente, waar jongeren worden begeleid die afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zullen een indrukwekkende waterbaan maken. Vanaf de boven kade zullen er stroomversnellingen en watervallen zijn die eindigen op de beneden kade. Kinderen kunnen zich daar uitstekend vermaken en kunnen een eigen bootje in elkaar zetten en vervolgens te water laten. Zal hun bootje de stroomversnellingen overwinnen?

Op het open podium zal divers jong talent optreden van solist tot opzwepende bands. Allen komen uit Doesburg of directe omgeving en er is nog ruimte voor een paar enthousiastelingen.

Er zijn sportactiviteiten op een sportpodium, waar tevens genoten kan worden van streetdance.

Aan de IJsselkade zullen historische schepen liggen , die u kunt bezoeken en Viking zal rondvaarten verzorgen.

Daarnaast zijn er ook veel Doesburgse ondernemers uit de binnenstad actief op de kade. U zult ook veel jonge ondernemers veelal creatieven en kunstzinnige kunnen ontmoeten, die graag hun bijzondere collectie willen laten zien aan geïnteresseerd publiek. Kortom het zal een bijzonder feest worden op de prachtige Doesburgse Kade voor iedereen uit Doesburg en omgeving.

Klik hier voor meer informatie over de Doesburgse Kadedagen!