24 & 25 september in Doesburg: Doesburgse Kadedagen

24 & 25 september in Doesburg: Doesburgse Kadedagen

Na het grote succes van het Hanze Waterkantfestival in 2015 en de vele positieve reacties van zowel de standhouders als het publiek en deelnemers aan de verschillende activiteiten organiseren wij dit jaar de DoesburgseKadedagen.

Op zaterdag 24 september en zondag 25 september 2016 zal het op de IJsselkade weer vol staan met kramen en zal het publiek vanuit Doesburg en verre omgeving hun weg weten te vinden naar dit evenement waar in de plaatselijke, regionale en landelijke media veel aandacht voor zal worden gevraagd.

De IJsselkade zal op beide dagen van 11.00 uur – 17.00 uur veranderen in een geweldige markt vol kramen met streekproducten in de breedste zin van het woord.

Ook zal er een groot gedeelte van de kade worden ingeruimd voor creatieve kunstzinnige producten. Wij bieden zowel de jongere als oudere bezoeker een mix aan van handgemaakt en creatief design en juist deze mix maakt van de Doesburgse Kadedagen een echte “must see” markt.

Kunstenaars en creatieven ontmoeten elkaar voor en achter de kramen op deze mooie kade. Op de diverse horeca-terrassen kan men elkaar spreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door de beste barista’s of kan men genieten van de topgerechten gemaakt door de diverse chefkoks die Doesburg rijk is. De plaatselijke ondernemers zullen volop aanwezig zijn en u laten genieten van echte Doesburgse producten en speciale acties.

Om er een echt feest van te maken zullen er op beide dagen ook diverse muziekoptredens zijn van (jeugd)bands, dj’s en andere artiesten (ook op de zaterdagavond). Voor jong en oud zullen er diverse wateractiviteiten zijn, vinden er modeshows en sportdemonstraties plaats en kunt u genieten van de Kids Living Statues. U kunt een aantal historische schepen bekijken en een rondvaart houden. Kortom een evenement dat u niet wilt missen!

Klik hier voor meer informatie over de Doesburgse Kadedagen!

poster doesburgsekadedagen logo