Duo Beauty Weekend in Groningen

Duo Beauty Weekend in Groningen

Na een gastvrij ontvangst kun je op de kamer gebruik maken van het liefdesdroombad. De rozenblaadjes, rozenolie, kaarsen en een glaasje méthode de champenoise vormen de perfecte start voor jullie romantische weekend!

’s Avonds wordt er een heerlijk 3-gangen diner voor jullie geserveerd in ons sfeervolle restaurant (drankjes niet inbegrepen).

Na het uitgebreide ontbijtbuffet worden jullie in Spa & Beauty Loppersum verwacht, waar verschillende romantische behandelingen voor julie als duo staan ingepland! Elkaar heerlijk insmeren met de reinigende Rhassoul klei (30 minuten) en stomen onder een romantische sterrenhemel…, gezichtsbehandeling (25 minuten)… en samen gehuld worden in luxe, verzorgend gouden aansluitend een modellage met goudnectar…

Na een heerlijke nacht worden jullie de volgende dag op jullie kamer verwend met een champagne ontbijt op bed en een late check-out.

Een compleet wellnesscentrum met verschillende sauna’s, Turks stoombad, zoutgrot, zwembad, infraroodsauna, hamam, rhassoul, spajet, hydromassage, floater, turbobruiner en verschillende behandelkamers voor massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

Weekend Groningen?