Make-up inspiratie Kingsday!

Make-up inspiratie Kingsday!

Ja, het is vandaag Kingsday! Misschien moet jij, net als ik, nog even wennen aan het nieuwe idee. Maar eigenlijk verandert er niet zoveel, want we gaan dit jaar ook gewoon weer los en dragen wij veel rood, wit, blauw en oranje! Voor make-up inspiratie voor vandaag, deel ik met jou deze tips!

Inspiratie op een rijtje:

  •  Zwarte eyeliner? Welnee, dat is zó Koninginnedag! Vandaag ga jij voor blauwe eyeliner. Ja, precies dezelfde blauw als op onze Nederlandse vlag.
  • Vandaag kunnen wij gek doen en dat bekent anders dan normaal. Vandaag kan jij helemaal opvallen en jezelf onderscheiden met gouden wenkbrauwen, want jij bent goud waard. Iedereen mag dat vandaag ook wel weten.
  • Oranje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wat dacht je van oranje oogschaduw? Super mooi! Het past bij elke oogkleur en huidskleur, ideaal.
  • Is oogschaduw niet jouw ding? Geen zorgen, want dan ga jij vandaag voor oranje lippenstift. Geloof het of niet, maar oranje lippenstift staat erg stijlvol en maakt je look heel fris!
  • Heb je je nagels nog niet gelakt? Mooi. Want oranje nagels zijn zo tof! Als je niet zo van de nagellak bent dan kun je ook gewoon voor wit gaan, maar wil je het klassiek houden? Kies dan rood.
  • Blauwe oogschaduw is natuurlijk meer down to earth, maar net zo mooi en toepasselijk voor Kingsday! Heb je blauwe ogen? Dan gaan jouw ogen vandaag veel aandacht trekken door de blauwe oogschaduw.

Heel veel plezier vandaag dames!