Een gezellig vriendinnenweekend!

Een gezellig vriendinnenweekend!

Ben je echt toe om een weekendje op te laden? Hoe kan dat beter dan met je beste vriendinnen een echt meidenweekend weg te boeken! Even een weekend geen mannen, geen kinderen en geen gezeur: het is tijd om echt te ontspannen. Voor een weekend weg hoef je helemaal niet ver weg te reizen: in ons eigen kikkerlandje zijn genoeg gezellige plekken om te kunnen genieten. Wat dacht je van een weekendje in een bed and breakfast in het groenrijke Twente? Er is zoveel te doen in het oosten van het land: je kunt er heerlijk ontspannen, maar tegelijkertijd goed vermaken. Een prima combinatie voor een gezellig meidenweekend!

Borrels op de boerderij 
Misschien denk je er niet zo snel aan, maar het oosten van ons land is prachtig! Huur een huurauto met je beste vriendinnen en ga er lekker op uit. Er zijn op diverse plekken verschillende lieflijke kamers te boeken in een mooie bed and breakfast, maar je kunt er ook voor kiezen om in een grotere stad zoals Enschede of Deventer een hotel te boeken. Of slaap in een gezellige boerderij waar je wakker wordt en kunt ontbijten tussen de schapen en koeien!

Terwijl jullie in het rustgevende stukje van Twente verblijven, liggen de grotere steden op rijafstand. Ga een dagje shoppen in Deventer en eindig de middag met een lekkere hightea of een highwine. Sluit de dag af met een lekker diner op het terras of een goede bbq op een boerderij. Nog meer ontspanning nodig? Boek een middagje rust in een spa, zoals de Holterhof in de bossen bij Enschede. Pauzeer met een glaasje bubbels en geniet van de natuur samen met je vriendinnen. Een lekkere massage is ook altijd welkom en is er gewoon bij te boeken. Hoe heerlijk kan een weekend zijn?