Elektrische scooter op de Veluwe inclusief lunch

Elektrische scooter op de Veluwe inclusief lunch

Leuk, trendy en geluidloos de natuur verkennen, rijden op een Scootz is al een belevenis op zich. Zijn opvallende blauwgroene retro-uitstraling maakt de Scootz hip en trendy en zo voelt u zich ook. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden. Met een relaxte snelheid van 25 km/u, dus zonder helm. Bij uw Scootz zijn ook eventuele accessoires beschikbaar, zoals GPS-navigatie, een kinderzitje of een koffer voor extra opbergruimte.

Het programma
Verken de Veluwe in een 4 uur durende tocht op een elektrische scooter met GPS navigatie. Geniet daarna van een heerlijke 2 gangen keuze lunch.
Na een korte instructie rijdt u weg op uw elektrische scooter. U kunt ervoor kiezen om vooraf of achteraf te lunchen.

Het Recreatiepark
Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan boogschieten en bowlen. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht.

Scooter Rijdenn

Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten.

Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Geweldige ervaring. Prijs/kwaliteit een 8 Blijft voor een ieder een aanrader.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook genieten van de Elektrische scooter op de Veluwe inclusief lunch?