Menu
Vrije tijd

TOP 5: Weekendje Weg naar de Waddeneilanden

Als u naar de Waddeneilanden afreist krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal één ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Bekijk nu onze TOP 5 voor een geweldig weekendje weg op de Waddeneilanden Ameland & Texel.

1. All-In Wellness Verwenweekend op Ameland

Dit heerlijke wellness verwenweekend mag u niet missen. 3 Nachten in een cottage, een ontspannende beautydag met behandelingen en natuurlijk genieten van dit prachtige Waddeneiland. U komt als herboren terug na dit lange weekendje weg.

Wind door je haar, de stilte van de duinen en het ruisen van de zee. Wat is nu een betere plek om te onthaasten. SpAmeland is de ideale locatie om de stress en hectiek van alle dag te vergeten en tot jezelf te komen.

All Inclusive Wellness Arrangement
U logeert 3 nachten in een luxe 2 persoons Bornrif Cottage met whirlpool inclusief bedlinnen met opmaakservice en eindschoonmaak. Bij aankomst staat er een heerlijk fles wijn voor u klaar in de bungalow en op zaterdag- en zondagochtend wordt een goed gevulde ontbijtmand bij de bungalow bezorgd.

Op zaterdag kunt u zich heerlijk laten verwennen in Wellness spAmeland met het dag arrangement.

Wellness spAmeland
Alsof Ameland al niet genoeg moois heeft te bieden, is er nu ook Wellness spAmeland op Boomhiemke. In dit sauna- en beautycenter van topniveau kunt u heerlijk onthaasten en helemaal tot uzelf komen. Een ware belevenis, zeker in combinatie met alles wat het eiland Ameland heeft te bieden.

In Wellness spAmeland heeft u keus uit veel saunafaciliteiten en -variaties. En dat is dan nog maar één aspect, want u zult ook versteld staan van het grote assortiment beauty- en wellness behandelingen. Altijd weer fijn om daaruit te kiezen en te combineren! En of u nu een half uurtje of een paar dagen tijd heeft? Iedereen wordt op zijn wenken bediend.

Ameland

2. 3-daags Uitwaai arrangement op Texel

Wat is er lekkerder dan slenteren langs het strand, genieten van de zee en uitwaaien op Texel? Boek nu dit heerlijke 3-daags Uitwaai arrangement op Texel en ga er een paar dagen lekker tussenuit!

Zoekt u een comfortabel onderkomen, gelegen aan de rand van een geurig dennenbos grenzend aan het Nationaal park Duinen van Texel? Dit is een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van rust, natuur, ontspanning en gezelligheid. Texel geeft meteen al dat vakantiegevoel waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, een heerlijke strandwandeling kunt maken, terrasje pakken, …

Beleef dat heerlijke vakantiegevoel en bezoek ons op Texel!

3. All-in Wellness midweek op Ameland!

Wind door je haar, de stilte van de duinen en het ruisen van de zee. Dit is dé plek om te onthaasten. En als u niet aan weekend gebonden bent profiteer dan van deze All-In Midweek aanbieding en kom heerlijk tot rust op Ameland.

Wegdromen in een luxe Bornrif Cottage voor 2 personen
Vakantiepark Boomhiemke is rustig gelegen op het prachtige eiland Ameland. Onder het wakende licht van de Amelander vuurtoren kunt u zich heerlijk ontspannen. Geniet van de stilte en al het moois dat Ameland u te bieden heeft. Wandel door romantische dorpjes als Hollum en Nes, staar lekker weg over de Waddenzee en geniet van het kilometerslange zandstrand aan de Noordzee.

Vakantiepark Boomhiemke verhuurd bungalows, cottages, villa’s… kortom voor elke smaak een perfect vakantiehuis. Voor iedere vakantieganger en elk gezin een passende accommodatie. Van eenvoudig tot luxe, maar allemaal comfortabel en gezellig. Tegelijkertijd straalt Boomhiemke ook een sfeer van kleinschaligheid en individueel genieten uit.

Luxe Bornrif Cottage voor 2 personen
Deze fraaie, vrijstaande bungalow heeft een 2-persoons slaapkamer en een badkamer die de luxe biedt van een bubbelbad, met aparte douche. Zowel in de gezellige woonkamer als in de slaapkamer staat een flatscreen-tv. De comfortabele keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser.

4. 5-daags Oud en Nieuw Arrangement op Texel

Vier uw jaarwisseling op Texel en beleef Oud& Nieuw om nooit te vergeten! Met oliebollen, champagne, live muziek en natuurlijk het spetterende vuurwerk rond middernacht. Voor de avond zo ver is kunt u eerst genieten van een heerlijk uitgebreid dinerbuffet. De Pelikaan Texel is een comfortabel onderkomen met de prettige sfeer van een familiehotel gelegen aan de rand van een geurig dennenbos. Een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van rust, natuur en gezelligheid.

Het hotel
Vanaf het hotel wandelt u in 15 minuten naar de duinen en het brede Noordzeestrand. Ook de bekende badplaats De Koog ligt binnen loopafstand. Kortom: Het hotel staat voor puur genieten van alles wat het vakantie eiland Texel zo mooi maakt.

5. 5-daags Kerst arrangement op Texel

Tijdens de Kerstdagen wordt er flink uitgepakt bij ons hotel! Een heerlijke ambiance, gecreëerd door de sfeervolle kerstversiering en heerlijk eten, zullen u een onvergetelijke tijd bezorgen.

Kerst vieren op Texel, lekker ontspannen genieten van het eiland en de sfeer van Kerst. Lekker uitwaaien aan het strand of een museum bezoeken.Texel is in December het bezoeken meer dan waard.

Met de kerstdagen genieten op Texel
Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Aan de zuidelijke rand van badplaats De Koog. Op loopafstand van het gezellige dorpje, subtropisch zwemparadijs, het dennenbos, de duinen en het strand, ligt het hotel aan een rustige weg en omgeven door de natuur. Vanaf het terras, vanuit de eetzaal en een groot deel van de comfortabele kamers heeft u een schitterend uitzicht over weiden, velden en het bos. Rondom het hotel vindt u een riante tuin met verschillende terrassen.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl