Menu
Vrije tijd

Familie aanbieding: Gezinsvakantie in Renesse

Vakantie met het hele gezin in eigen land. Zeeland biedt talloze activiteiten en mogelijkheden voor u en uw (klein)kinderen. Met het strand op loopafstand hoeft u zich nooit te vervelen. Uw kinderen kunnen uitrazen op het strand, terwijl u lekker ontspant op een ligbed onder een parasol.

Ideaal gelegen op 250 meter van het prachtige strand en de Noordzee vindt u uw hotel. U wordt gastvrij ontvangen door de eigenaars en hun professionele team. Door de vele faciliteiten zoals een binnen-zwembad, sauna, solarium en fitness kunt u heerlijk (sportief) ontspannen. Het bruisende stadje Renesse vindt u op 2 km afstand. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor u en uw kinderen. U bevindt zich hier op een unieke plaats aan de Zeeuwse kust.

Familiekamer
U zult verblijven met het gezin in een familie die uitermate geschikt is voor uw gezin. Deze ruime familiekamer beschikt over een extra slaapkamer. Ideaal geschikt voor gezinnen bestaande uit 2 volwasennen en 2 kinderen tot 14 jaar. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om voor de allerkleinste een kinderbed bij te plaatsen. Deze kamer is voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet, minibar, telefoon, flat-tv, terras of balkon.

De Faciliteiten

Ontspanning
In het hotel kunt u helemaal tot rust komen en ontspannen. Ook aan de sportieve gasten is gedacht. Zij kunnen gebruik maken van allerlei mogelijkheden, waaronder het prachtige nieuwe binnenzwembad, de fitness, de sauna en solarium.

Speeltuin & zonneweide
Wat is er fijner om na een frisse duik in het zwembad heerlijk te genieten van het zonnetje op de aangrenzende zonneweide? De kinderen hebben hier de ruimte om in een veilige omgeving te ravotten en te spelen op de speeltoestellen, terwijl u een oogje in het zeil kan houden.

Lounge & Bar
Hier kunt u terecht om na het ontbijt het laatste nieuws in één van de ochtendkranten door te lezen. Ook kunt u hier na een strandwandeling of een ontspannende fietstocht even lekker bijkomen onder het genot van een drankje. Mocht u lekker willen genieten van een boek, dan kan dat in de verschillende riante fauteuils die bij de openhaard staan. Droom onder het genot van een lekker drankje weg in uw boek of in één van de tijdschriften die aanwezig zijn.

Terras
Naast het hotel vind u ons gezellige terras. Hier kan lekker in de zon genieten van een uitgebreid assortiment drankjes. Of geniet van de heerlijke lunch gerechten. Natuurlijk is ons terras ook een ideale tussenstop tijdens een mooie fietstocht over Schouwen-Duiveland. Ontspan in de comfortabele stoelen en banken die op het terras staan.

Kom ook genieten van een heerlijke Gezinsvakantie in Renesse!