Menu
Vrije tijd

Familieweekend in Limburg inclusief entree voor een dagje Dierentuin

Lekker er uit met de Kids. Kom naar het altijd gezellige Limburg en geniet van de prachtige omgeving. Ga op ontdekking in de Dierentuin en overnachting in een mooie familiekamer. De kinderen gaan gratis mee!

Genieten in Limburgs Epen
Het hotel is een heerlijk stijlvol 4-sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers.

In het restaurant serveren wij eerlijke gerechten met een Limburgs tintje. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een heerlijke schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. Het gebruik hiervan is gratis, net als de WIFI en het gebruik van het binnen zwembad en sauna.

In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de openhaard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea.

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland.

Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

Het 4-sterren hotel en de kamers

Het hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterrenhotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift en airconditioning. De culinaire verrassingen die hier worden bereid, serveren wij u graag in ons sfeervolle restaurant of lounge.

Kamers
De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van het binnen-zwembad, sauna en fitness ruimte.

Geniet met het gezin van een weekendje weg in Limburg met dagje dierentuin.

Recreatief.nl