Menu
Vrije tijd

TOP 3: Trommelend de Teamspirit verhogen?

Percussie workshops. Wat is er leuker dan lekker uitleven op een trommel? Met z’n allen lekker trommelen natuurlijk. Tijdens deze percussie workshops krijgt u instructies van een entertainer en maakt u met uw groep een prachtig stukje muziek.

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd.

Bij de workshop percussie, wordt er naast de djembé gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro’s en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij wat grotere groepen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument. Een muzikaal groepsuitje.

Percussie workshop

Bij de Braziliaanse trommelworkshop gaat u compleet uit uw dak. Onze ervaren workshop leider zorgt er met veel humor voor dat de workshop in elke groepsuitje gepland kan worden. Een teambuilding sessie met daarin úw thema’s verwerkt of gewoon lekker knallen met elkaar. Wij zorgen er voor dat er nog lang wordt na gepraat over de workshop. Uiteraard verzorgen wij deze Braziliaanse workshop bij u op locatie maar kunnen deze ook plannen in een van onze locaties in Brabant.

Bekijk nu onze 3 Toppers voor een Muzikaal Teambuildingsuitje:

  1. Swingende Braziliaanse trommelworkshop op locatie
  2. Percussie workshop op locatie
  3. Djembé workshop op locatie

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl