Menu
Vrije tijd

Familieweekend TIP: Genieten met de kids op de Veluwe in Doorwerth

Verblijf in een familiekamer of een suite met 2 volwassenen en 2 of 3 kids en geniet op de Veluwe in dit 4-sterren hotel midden in de natuur. Het hotel heeft een zwembad, binnen en buiten, vanuit het hotel wandelt of fietst u zo de natuur in dus kom ook lekker genieten op de Veluwe en geniet met het hele gezin!

Genieten met het gezin op de Veluwe

De Veluwe is een prachtig bos- en heidegebied in het midden van Nederland. De beste manier om op ontdekkingsreis te gaan is via de vele wandel- en fietspaden die de Veluwe rijk is! Het hotel is prachtig gesitueerd op de Zuid Veluwe Zoom in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van winkelstad Arnhem.

Ontdek de hotelfaciliteiten

Het prachtige 4-sterren hotel ligt in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van Arnhem. In de nabije omgeving vindt u onder andere Burgers’ Zoo, Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller Museum, het Openlucht Museum, Paleis het Loo en nog vele andere attracties welke zeker de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen. U kunt de prachtige omgeving van dit hotel uiteraard ook per fiets of wandelend verkennen! Door de vele faciliteiten, zoals binnen- en buitenzwembad, sauna, solarium, tennis en fitness, is dit hotel uitermate geschikt voor een fietsweekend en bij terug komst in het hotel kunt u nog even heerlijk relaxen.

Verblijf in een Familiekamer of Suite

De familiekamers zijn allen voorzien van 2 eenpersoonsbedden en een bedbank voor maximaal 2 kinderen.
Kamerfaciliteiten: televisie, telefoon, bureau, kledingkast en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van bad met douche en toilet. Een aantal kamers beschikt over een badkamer met inloopdouche.

De junior suite is voorzien van 2 eenpersoonsbedden en een bedbank voor maximaal 2 kinderen.
Kamerfaciliteiten: televisie, telefoon, bureau, kledingkast, badjas met slippers, koffie- en theefaciliteiten en minibar. Enkele suites beschikken over een balkon. Op aanvraag kan er een extra (baby)bed op de kamer geplaatst worden.

Kom met uw gezin genieten op de Veluwe met dit Kids For Free arrangement in Doorwerth!

Recreatief.nl