Menu
Vrije tijd

Een leuk Vriendinnenuitje in Utrecht voor een super mooi prijsje

Borrelen en bijkletsen in een leuke stad

Nodig toe aan een vriendinnenweekend? Kom samen naar onze Buitenplaats. Midden in het groen ontvangen we jullie graag met een borrelplankje. Zoek een plekje op ons terras of in het restaurant en laat jullie vriendinnenweekend beginnen. Lekker wandelen, kletsen en eten.

Verblijf op de Utrechtse Heuvelrug

U kunt bij ons overnachten in één van de 65 comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn kijken uit op het omliggende groen en het hele hotel is gelijkvloers en daarmee dus ook zeer rolstoelvriendelijk. De kamers beschikken over douche en toilet, televisie, radio, telefoon en een kluisje.

Ontdek tijdens uw verblijf de paarse heidevelden en fiets over bospaden terwijl u de heuvels links laat liggen en van een afstandje bewondert. Genoeg variatie in deze omgeving. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat alom bekend om haar diverse natuur. De pracht van het landschap ligt echter niet enkel in de flora van bos en heide, maar ook zeker in de fauna die de Heuvelrug bewoont.

Een gezellig vriendinnenuitje

Stap eens binnen na een mooie wandeling, geniet van een lunch op het zonnige terras of kom gewoon lekker borrelen. Onze Brasserie verwelkomt je met sfeer en gezelligheid! Een goede kop koffie met overheerlijke taart, of een bittergarnituur? Voor ieder wat wils. Ook aan de bar en bij onze professionele biljart is het tot na middernacht gezellig.

Neem gezellig uw vriendin mee en kom genieten van een heerlijk nachtje weg in Utrecht!

Recreatief.nl