Menu
Vrije tijd

Familieweekend trip TIP: Slapen en Midgetgolfen in een gezellig familiehotel

Kids For Free

Met de familie een paar dagen weg? Bij ons hotel is genoeg te doen voor jong en oud. Geniet bij ontvangst van een welkomstdrankje. De kinderen kunnen zich vermaken in het binnenzwembad en samen sla je een balletje op onze 18-holes midgetgolf baan. Jullie overnachten in een familiekamer en de volgende ochtend start je de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet.

Hotel met een Brits tintje

Ons hotel beschikt over een divers aanbod van hotelkamers. Standaardkamers, waarvan 1 mindervalide kamer, deluxe kamers, superior kamers, superior deluxe kamers en zelfs vliegtuigsuites (een staart en een cockpit-suite). Ervaar hoe het is om in een vliegtuig te slapen. Daarnaast zijn er 4 kamers met tussendeur, ideaal voor een gezins of familieuitje. Het gehele hotel beschikt over gratis WiFi. De hotelgasten hebben gratis toegang tot het zwembad in het fitnesscentrum tijdens openingstijden.

Waan je in een van de vele Pubs die onze Britse buurlanden rijk zijn. Met een uitzicht op de Temple Bar aan de ene zijde en London aan de andere zijde hebben we een grote diversiteit van gerechten aan je te presenteren. Bijvoorbeeld de Big Green Egg barbecue gerechten of een exclusieve burger. Een echte aanrader is de Chefs Surprise plank, een grote diversiteit van wat onze chefs te bieden hebben.

Kom genieten met je gezin van een heerlijk weekendje weg in het gezellige familiehotel in Brabant!

Recreatief.nl