Menu
Vrije tijd

Farm & Country Fair 23, 24 & 25 juni 2017

Buitenbeurs met 400 gevarieerde stands en propvol verrassingen

Een buitenfeest voor elke leeftijd. Volop verrassing, actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te chillen. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef alle facetten van het landleven. Hier vindt je persoonlijke verzorging, kleding, deco, voeding, kunst en tuinieren naast dierenbenodigdheden en het moderne boerenleven.

App en sociale media
Kijk naar de uitgebreide deelnemerslijst en programma of download de app voor Apple of voor Android voor gemakkelijke overzichten.

Blijf via Facebook en de nieuwsbrief op de hoogte, lees de column voor achtergrondverhalen over de Fair en het organiserende gezin.

Openingstijden 2017:
Vrijdag 23 juni 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 24 juni 10.00 – 21.00 uur
Zondag 25 juni 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen:
Voorverkoop online t/m 18 juni: € 14,50
Aan de kassa: € 17,50

Kinderen van 4 t/m 14 jaar: € 5,00
Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Parkeerkaart: € 2,50 per dag

Er rijdt enkele malen per dag een pendeldienst van het station in Aalten naar de Fair en terug. Alle informatie hierover vind u hier.

Er is bij de kassa helaas geen pinmogelijkheid, houdt u hier rekening mee.

De Farm & Country Fair ondersteunt op diverse manieren een groot aantal verenigingen, organisaties en stichtingen.

Tussen Aalten en Dinxperlo
Route vanaf Aalten en Dinxperlo met borden aangeven. Voor uw navigatie: Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten.

Gezinsactiviteiten
Het terrein staat bol van spannende, vaak gratis avonturen voor elke leeftijd. Doe mee of kom gewoon genieten.

Tweede Wereldoorlog
Kom kijken bij de loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met legervoertuigen, bijzondere displays en re-enactors. Beleef, hoor en zie alles over het leven aan het front lees verder

Food festival
Vele hippe foodtrucks, een kooktheater met doorlopend demo’s en workshops, volop winkeltjes met heerlijke, zelfgemaakte streekproducten en een pop-up restaurant. De Farm & Country Fair is een must voor foodies!

Gekke gebouwen zonder functie
Het gekke follybos vol rariteiten en zinloze bouwwerken ligt net naast het Fair-terrein. Bekend van 24Kitchen met Rob Kamphues, ‘Krantenkoppen’ met Harm Edens en ‘Man Bijt Hond’. Bezoekers van de Fair mogen tijdens de openingsdagen gratis naar binnen. Het follybos is op vrijdag en zaterdag open van 11.00 – 20.00 uur, op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Het jaar door op afspraak rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen, niet in juni.

Handwerken en wol, schapen en geiten
Wol, breien en haken is echt hip en dat merk je hier. Laat je verrassen door de vele bewerkte en onbewerkte wol en bekijk naar liefst zo’n 60 rassen schapen en geiten, lees verder

Vintage festival
Een deel van het terrein is ingericht met vintage producten. Van bijzondere oldtimer voertuigen, nostalgische mini-kermis tot catering in de stijl van toen.

Scholen op de Fair
Om kinderen kennis te laten maken met de natuur en het boerenleven, worden scholen uit de buurt uitgenodigd. Zo is het op vrijdag heel gezellig met veel schoolkinderen op het terrein. Met educatieve vragen waarvan ze de antwoorden bij de stands kunnen vinden.

Wat is een countryfair
Een countryfair is hetzelfde dan andere fairs, maar is daarnaast ook sterk gericht op het buitenleven en de landbouw. In Engeland ook bekend als ‘countyshows’ lees verder

Internationaal
De Fair trekt bezoekers uit heel Nederland, Duitsland en België. Vorig jaar waren er bezoekers en deelnemers uit 17 landen bij de organisatie bekend, tot aan Australië en Nieuw Zeeland toe.

Wat de boer niet kent…..
Veel mensen hebben aflevering 1 t/m 5 van Wat de Boer Niet Kent… met Rob Kamphues gezien, opgenomen bij de Fair-organisatie en op de boerderij van de Fair. Hoe ging het ook weer? Kijk op deze link

Klik hier voor meer informatie over de Farm & Country Fair!

Sfeerimpressie: