Menu
Erotiek

Hoe zorg je ervoor dat je seksleven niet saai wordt?

Ben je al jaren met dezelfde partner? Jullie houden nog steeds heel veel van elkaar, maar soms heb je toch het idee dat er wat spanning mist. Dit is heel normaal hoor! Dit gebeurt namelijk in de beste relaties. Belangrijk is dat je naar elkaar blijft luisteren, maar ook dat je elkaar blijft verrassen. Dus ga eens spontaan met elkaar uit eten of verras je man met een weekendje weg. Gewoon even samen in een andere omgeving zorgt er vaak al voor dat je relatie weer nieuwe energie krijgt.

Natuurlijk is je seksleven hierbij ook erg belangrijk. Ook hier kan het helpen om elkaar eens met onverwachte dingen te verrassen. Zo kun je er voor kiezen om niet alleen van elkaar te genieten, maar om tijdens de seks ook eens gebruik te maken van spannende hulpmiddelen. Dit kan van kleine veertjes zijn waar je je partner heerlijk mee kunt strelen, tot tepelklemmen of bijvoorbeeld handboeien.

Misschien klinkt het je nog wat gek in de oren, maar stel het eens voor aan je partner en wie weet genieten jullie samen nog meer van elkaar!