Menu
Vrije tijd

Fashion & Lifestyle Outlet Enkhuizen

Op 14 januari 2018, vindt voor de zevende keer in Westerkerk te Enkhuizen de Fashion Outlet Enkhuizen plaats.

Echter zal de Fashion Outlet Enkhuizen vanaf 2018 een nieuwe naam en een nieuwe opzet krijgen. Onder de naam Fashion & Lifestyle Outlet, is het evenement klaar voor de toekomst. Het evenement is de afgelopen zes edities uitgegroeid tot een evenement van formaat waar door zowel bezoekers als de plaatselijke winkeliers en ondernemers reikhalzend naar wordt uitgekeken. Vanaf 2018 kunnen de bezoekers niet alleen de beste Fashion gerelateerde koopjes scoren, maar ook in segment Lifestyle kunnen ze zich uitleven.

Tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen verkopen mode-retailers en Lifestyle ondernemers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf. Door buiten Fashion, ook Lifestyle artikelen toe te voegen aan de naam van het evenement en het aanbod, gelooft de organisatie de volgende stap te hebben gemaakt in het blijvende succes van het evenement.

De Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen op 14 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken, maar vol is vol, dus kom op tijd.