Menu
Vrije tijd

Fashion Outlet Enkhuizen

Op 4 januari 2015, vindt in de Westerkerk te Enkhuizen de vierde editie van Fashion Outlet Enkhuizen plaats. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een evenement van formaat waar door zowel bezoekers als de plaatselijke winkeliers reikhalzend naar wordt uitgekeken.

De voorgaande twee edities, waren met respectievelijk 6700 en 6800 bezoekers een doorslaand succes. Tijdens de outlet verkopen mode winkeliers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf.

Ook dit jaar bent u weer welkom om tijdens Fashion Outlet Enkhuizen te komen winkelen in de Westerkerk. De ruim 30 winkeliers pakken ook dit jaar weer groots uit en zullen de monumentale kerk weer omtoveren tot een ware winkelpromenade.

Het brede aanbod maakt van de Fashion Outlet Enkhuizen een evenement waar iedereen welkom is, voor vrijwel iedere leeftijdscategorie en stijl zal er een complete outfit te vinden zijn. Voor de organisatie is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om een spannend aanbod neer te zetten. Dit jaar zullen er dus naast vertrouwde deelnemers ook weer nieuwkomers bij zijn. Het aanbod varieert van heren- en damesmode tot lingerie, kinderkleding en schoenen. Naast shoppen biedt Fashion Outlet Enkhuizen voor bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken wat de regio op mode gebied te bieden heeft.

De Fashion Outlet Enkhuizen op 4 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken, maar vol is vol, dus kom op tijd.

Meer weten over de Fashion Outlet in Enkhuizen?