Menu
Vrije tijd

Festival Mundial 2014

Met ons gloednieuwe windgedreven papieren vliegtuigje zijn we de hele wereld over gevlogen om het nieuwste talent te spotten. We zochten naar kersverse geluiden en inspirerende, bloedstollende optredens. En dat is gelukt!

We ontdekten intieme maar toegankelijke acts in bijna elk continent. Deze kernwoorden beschrijven ook de komende editie van Festival Mundial perfect: intiem en toegankelijk. Geen grote commerciële namen maar talent uit stadse smeltkroezen van over de hele wereld. Wat wél gaat veranderen is dat je ook op vrijdagavond al kunt komen feesten!

Mundial Vrijdag wordt een avond in nieuwerwetse Mexicaanse sferen. Meer dagen, meer plezier! De Spoorzone, achter Tilburg Centraal wordt dus op 27, 28 en 29 juni weer het thuis van onze Mundial artiesten, vrijwilligers en natuurlijk bezoekers. Een bont programma met muziek, dans, theater, circus en lekker eten staat binnen en buiten voor je klaar. Met 20 area’s en 12 stages moet je wel héél erg je best doen om je een moment te vervelen. Had je het vorig jaar naar je zin op het strandje of bij de stadsboerderij? Komende editie kun je ook daar weer terecht. En skaters, vergeet dat board niet want in de Hall of Fame kun je je skillset gewoon weer laten zien!

Wilt u meer weten over Festival Mundial?