Festival Mundial 2017

Festival Mundial 2017

Festival Mundial is ontmoeten, grenzen verleggen, ervaren, proeven en genieten! Festival Mundial is een beleving!

Al meer dan 2 decennia staat Festival Mundial bekend om de mix van muziek, cultuur, sfeer en inhoud. Festival Mundial biedt een programma dat verrast, dat spannend is en waar lef voor nodig is. Op een eigentijdse zoektocht naar inhoudelijke programma’s, kunstzinnige projecten, (muziek)talenten, debatten en nieuwe ontmoetingen laat Festival Mundial de actualiteit op het gebied van Cultuur & Ontwikkeling zien. De 30e editie van Festival Mundial vindt in 2017 plaats op 24 & 25 juni in de Spoorzone te Tilburg.

Festival Mundial presenteert Archy: de revolutie in de uitgaanswereld
The Future of Clubbing!
Op Festival Mundial beleef jij de primeur van Archy, een geautomatiseerd clubconcept waar jij bepaalt wat er gedraaid wordt. Archy vervangt de dj door een systeem waarbinnen jij aangeeft wat jij wilt horen. Dit betekent dat je bij de ingang jouw favoriete muzieksmaak aangeeft en Archy doet de rest. Natuurlijk staat de zaal vol met andere bezoekers die een andere muzieksmaak hebben. Door het spelen van verschillende interactieve games bepaal jij met de andere bezoekers wat er op dat moment gedraaid. Daarnaast houdt Archy ook in de gaten hoe de sfeer in de zaal is zodat altijd het perfecte nummertje door de speakers klinkt.

Archy is bedacht door Kevin, Niels en Remy, 3 studenten van Fontys Academy for Creative Industries die tijdens hun minor Dance Industry op het idee kwamen. Op Mundial gaan zij voor het eerst het concept testen onder de bezoekers. Archy gaat ervoor zorgen dat jij lekker kunt dansen, chillen of nieuwe mensen ontmoeten, zonder dat je je daarbij druk hoeft te maken om een dj. Want daar gaat het allemaal om, samen plezier maken!

Je vindt Archy op zaterdag en zondag vanaf 16.00u in De Mix op het terrein!

Klik hier voor meer informatie over Festival Mundial 2017!