Festive Season: Turn on the Lights 2016

Festive Season: Turn on the Lights 2016

Jaarlijks opent de Bijenkorf in november met Turn on the Lights de feestmaand op spectaculaire wijze. Het warenhuis schenkt met deze lichttheatershow een feestelijk cadeau aan de stad Amsterdam.

Opening feestmaand in Amsterdam
Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden, die je niet mag missen. Om 19.00 uur opent tv-presentatrice Quinty Trustfull dit bijzondere evenement op de Dam. Het Spaanse theatergezelschap Grupo Puja presenteert een unieke show met acrobatiek, muziek en licht. Met als hoogtepunt een spectaculaire vuurwerkshow en het ontsteken van de feestverlichting op de imposante gevel van De Bijenkorf bestaande uit zo’n 600.000 duurzame LED lampjes.

Koopjesjagers zijn na de opening van Turn on the Lights zoet met de speciale koopavond in de Bijenkorf, die jaarlijks deze avond tot 22.00 uur extra lang open is. Een goed moment om inkopen te doen voor de feestdagen of een hapje te eten in het restaurant!

Hart van de stad verlicht
Naast de prachtig verlichte gevel van de Bijenkorf staat er vanaf begin december ook een enorme kerstboom midden op de Dam. Samen met de boom vormt de verlichte Bijenkorf het middelpunt van alle feestelijke activiteiten in de stad.

Meer weten over Turn on the Lights in Amsterdam?