De meest exclusieve oud en nieuw arrangementen in 2016

De meest exclusieve oud en nieuw arrangementen in 2016

Wilt u van oud en nieuw een super speciale gebeurtenis maken?

Bij deze exclusieve oud en nieuw arrangementen kijkt u uw ogen uit!

Oud & Nieuw vieren met elkaar in een prachtig familiehotel op de Veluwe !
Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende 4-sterren hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen.

Feestavond, Uitgebreid buffet, Live muziek dansvloer en Vuurwerk – Oud & Nieuw in Zeeland
Wilt u het jaar feestend afsluiten? Kom naar Zeeland en geniet van een Sylvesterarrangement. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid koud en warm buffet met aansluitend een spetterende party met live muziek en een dansvloer om de voetjes van de vloer te laten gaan.

4-daagse Oud en Nieuw aanbieding – Sylvester vieren in Sauerland
Wilt u Oud en Nieuw dit jaar eens een keer in Sauerland vieren? Kom dan genieten in dit prachtig gelegen en gastvrije hotel midden in het Sauerland. Het hotel heeft een mooie Oudjaarsavond met muziek en dansen en op Nieuwjaarsdag een heerlijk brunch. Kom dus ook lekker genieten in dit mooie hotel in Balve-Eisborn.

Oud en Nieuw vieren op een landgoed in Brabant
Op oudjaarsavond een heerlijk diner dansant, spectaculair vuurwerk om middernacht en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet na uw nacht op dit fantastische landgoed in de Brabantse natuur! Sluit het jaar goed af en begin het nieuwe jaar goed!

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl