Menu
Vrije tijd

Open Studio Dagen Media Park Hilversum 2016

Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens de 8e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 5 en zondag 6 september. Jong en oud kan zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. Alsof dat al niet voldoende is, je kan ook in de huid van een stuntman kruipen of meedoen aan een DJ-Clinic van Spinnin Records. Cool toch!

BELEEF DE MAGIE VAN RADIO EN TV – tijdens de Open Studio Dagen op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016!

Wat
Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens de 9e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 3 en zondag 4 september. Jong en oud kan zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. Cool toch!

Waar
In Mediastad Hilversum.

Wanneer
Zaterdag 3 en zondag 4 september 2016.

Bereikbaarheid
Auto en fiets
Op het parkeerterrein van het Media Park is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor je auto of fiets. Tijdens de Open Studio Dagen geldt voor Parkeerdek A Park een speciaal parkeertarief van € 5,- per uitrijkaart. Koop deze uitrijkaart bij de informatiebalie bij het Startpunt van de route in Beeld en Geluid.

Trein
Het Media Park beschikt over een eigen treinstation die is verbonden met het park door middel van een traverse over de weg. Hierdoor sta je bij aankomst op station Hilversum Media Park binnen 5 minuten in het hart van park. Voor de activiteiten in de stad kan je gebruik maken van station Hilversum Centraal. Deze bevinden zich op loopafstand van het station.

Startpunt
De route van de Open Studio Dagen op het Media Park begint bij Beeld en Geluid. Hier krijg je een programmaboekje met een overzicht van alle programmaonderdelen en een makkelijke plattegrond van park en stad, zodat je goed je eigen route kan uitstippelen.

Rolstoelvriendelijk
De route van de Open Studio Dagen is voor iedereen toegankelijk. Voor bezoekers die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken, zijn extra voorzieningen aanwezig zoals liften. Het bezoek aan de TV Toren is helaas niet mogelijk met een rolstoel.

Geen pin
Op het Media Park is geen pin automaat aanwezig. Je kan bij de diverse horeca spots wel met je pinpas betalen.

Entree GRATIS
Kom ook! De toegang is gratis! We vinden het super als je op onze Facebook pagina al laat weten dat je ook komt!
Praat mee op Facebook en Twitter via @openstudiodagen onder #OSD16

Wilt u meer weten over de Open Studiodagen 2016?