Menu
Vrije tijd

Genieten van een heerlijk oud en nieuw arrangement in Zuid-Holland in 2016

Wilt u ook kunnen genieten van een heerlijk oud en nieuw arrangement in Zuid-Holland? Kom tijdens de jaarwisseling naar de kust of geniet van een oudejaarsparty aan boord van de Partyboot in Rotterdam.

Bekijk onze selectie best boekende oud & nieuw arrangementen in Zuid-Holland. Boek snel want er zijn nog maar enkele kamers/plaatsen beschikbaar.

Fantastische oud en nieuw aan zee
Kom het nieuwe jaar inluiden tijdens dit oud & nieuw arrangement in Zuid-Holland. Geniet van heerlijke ontbijtbuffetten en diners en ga met de voetjes van de vloer tijdens de feestavond op Oudjaarsavond.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Noordwijk aan Zee
Tijdens de jaarwisseling is het heerlijk vertoeven in Noordwijk aan Zee. U geniet van heerlijke diners en ontbijtbuffetten op Nieuwjaarsdag. Het oude jaar wordt afgesloten met oliebollen en champagne.

Oud & Nieuw aanbieding met nachtje genieten in hartje Den Haag
Heerlijk dineren en culinair genieten met oudjaars avond, een feestelijke avond beleven met familie en vrienden en lekker blijven slapen in een prachtig 4-sterren hotel! Dat vindt u allemaal in deze Oud en Nieuw aanbieding.

Oud & Nieuw Feestbuffet, vreugdevuur op ’t strand en feestavond Crazy Piano’s in Scheveningen
Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Kom dan naar Scheveningen en feest mee bij Crazy Pianos (leeftijd vanaf 23 jaar), inclusief een glas champagne en 2 drankjes naar keuze en blijf lekker slapen. De volgende ochtend na het ontbijt kunt u nog even lekker uitwaaien.

Oudejaarsparty in Rotterdam aan boord van de Partyboot
Luid met een fantastisch oudejaarsparty het nieuwe jaar in met een bruisend feest op de Partyboott midden op De Maas. Als speciale gast komt Vadertje Tijd aan boord. Klokslag twaalf uur barst het feest na een bruisende toast in alle hevigheid los! In de Rotterdamse haven sluiten we het oude jaar in stijl af en verwelkomen we samen met alle gezellige en vrolijke gasten aan boord het krakend verse jaar.

Met recreatieve groet,
Recreatief.nl