Hoe mooi zie jij er uit op de mooiste dag van je leven?

Hoe mooi zie jij er uit op de mooiste dag van je leven?

Ware schoonheid zit van binnen. Op de dag waarop jullie liefde voor elkaar wordt gevierd zit het daarmee wel goed. Toen ik zelf trouwde had ik een grijns van oor tot oor. Ik was zo ontzettend gelukkig en dat straalde er vanaf.

De jurk

Op je trouwdag is het wel fijn om die innerlijke schoonheid nog net wat extra te accentueren. Je trouwjurk staat daarbij centraal. Er zijn heel veel opties en in het begin kan het je best gaan duizelen. Maar voor iedereen is er een jurk die op je lijf geschreven is. Op internet kan je vast op onderzoek uitgaan, maar je weet pas echt of een jurk bij je past zodra je deze aantrekt. Zelf heb ik 150 kilometer gereden om die ene jurk te passen die ik online had gezien. Die ene jurk stond mij helemaal niet en ik ging gelukkig naar huis met een hele andere jurk.

De accessoires

Zodra jij je trouwjurk hebt gevonden, kan je van daaruit verder werken. Wil je een sluier? Wat voor schoenen ga je dragen? Hoe wil je je haar? Accessoires kunnen een trouwjurk compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een ceintuur om je taille te accentueren en een ketting om je hals en decolleté net dat beetje extra aandacht te geven. Er zijn heel veel soorten accessoires, maar je hoeft ze zeker niet allemaal te doen. Probeer in balans te blijven. In mijn geval betekende dat geen ketting, maar een tiara dragen, om het druk versierde lijfje van mijn jurk in balans te houden.
Om extra mooi te zijn op je trouwdag kan je in de weken ervoor wat extra aandacht besteden aan de verzorging van je haar, huid en nagels. Koop een lekker haarmasker en ga een dagje naar de sauna of plan een bezoek aan de manicure en de schoonheidsspecialiste.

Voor je bruiloft maak je ontzettend veel beslissingen. Maar op de dag zelf komt alles samen en blijken alle keuzes die je hebt gemaakt perfect te zijn. Geniet ervan en geniet van elkaar. Want als je gelukkig bent, ben je op je allermooist.