Libelle lezeressen enteren SS Rotterdam! want ze willen ook na Prinsjesdag als een Prinses gekleed gaan

Libelle lezeressen enteren SS Rotterdam! want ze willen ook na Prinsjesdag als een Prinses gekleed gaan

Dat Libelle lezeressen en masse het Almeerderstrand bestormen, is inmiddels een vertrouwd beeld. Maar in het weekend van 28 en 29 september a.s. zullen ze massaal de SS Rotterdam gaan enteren. En daar hebben de dames een goede reden voor: de Libelle Academy Live, hét najaar inspiratie-evenement van Libelle. Tijdens dit unieke weekend zijn er tientallen workshops en seminars over lifestyle, mode, beauty en alles wat vrouwen vanbuiten mooi en vanbinnen gelukkig maakt.

Leer het van Dyanne Beekman:  zo kun je zelfs na Prinsjesdag als een Prinses gekleed gaan!
Hoofdgast op de Libelle Academy Live is imagostyliste Dyanne Beekman. Dyanne geeft een boeiend seminar over een probleem waarmee veel vrouwen vrijwel dagelijks kampen: genoeg kleren, maar toch niets om aan te trekken! Dyanne weet – dankzij haar jarenlange ervaring in de modewereld – hoe je een optimale garderobe aanlegt. Een garderobe waarmee je elke dag een andere outfit samenstelt en die jezelf op je best laat zien. Dyanne: “De kunst is niet om een nieuwe garderobe aan te schaffen, maar om met andere ogen naar je bestaande garderobe te kijken. Een maximaal effect met een minimale investering!”

Aan de wijn met Astrid Joosten en ontdek ook eindelijk het geheim van slanke mensen
Libelle Academy Live biedt nog véél meer inspiratie. Een kleine greep: een wijnworkshop met Astrid Joosten en Therese Boer; make-up adviezen op maat: ontdek van het geheim van slanke mensen; maak je dromen waar met yoga-master Johan Noorloos; een supergezellige septembermarkt… En uiteraard zijn er op de SS Rotterdam voldoende plekjes om lekker even iets te eten en te drinken.

Wat: Libelle Academy Live
Wanneer: zaterdag 28 en zondag 29 september
Waar: SS Rotterdam
Info: www.libelleacademy.nl