Menu
Vrije tijd

Mannenweekend in Giethoorn – leuke activiteiten

Heeft u dit jaar de taak gekregen om het jaarlijkse mannenweekend te organiseren? Wacht niet langer en boek ons compleet samengestelde mannenweekend in Giethoorn weg! Tijdens dit mannenweekend zullen jullie gegarandeerd veel lol met elkaar hebben door de vele, leuke en originele activiteiten. Maak het u zelf makkelijk, neem contact met ons op en wij denken graag mee in de mogelijkheden!

De leuke activiteiten tijdens dit Mannenweekend in Giethoorn 

U geniet tijdens dit mannenweekend in Giethoorn van veel leuke activiteiten. Zo genieten jullie van Burgers & Beer. Hierbij gaan jullie verdeeld over 3-gangen 3 speciale bieren proeven met diverse mini-hamburgers! Daarnaast spelen jullie ook het spel The Bomb waarin jullie de bom zullen moeten ontmantelen. Sloepvaren met een uitgebreide picknick zijn ook inbegrepen. Het fantastische mannenweekend in Giethoorn wordt afgesloten met Build-Your-Own-Burger!

Overnachten op een vakantiepark

Het vakantiepark waar jullie overnachten is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. Het park biedt diverse soorten faciliteiten en accommodaties aan van 2 tot 12-personen en van april t/m oktober beschikt iedere lodge over een eigen elektrosloep. Klinkt goed toch?

Wij maken een compleet mannenweekend in Giethoorn voor u op maat. Liever een andere activiteit toevoegen? Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een Pubquiz, kanotocht of bubble voetbal en nog veel meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden, zodat wij voor u een passend mannenweekend op maat kunnen maken.

Kijkt u voor ons gehele aanbod aan mannen weekenden op: mannenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl