Menu
Vrije tijd

Middag zeilen op een klipper – Muiden of Amsterdam

Kom heerlijk met familie, vrienden of collega’s een middag zeilen op een klipper op het water vanuit Amsterdam of Muiden. U gaat heerlijk uitwaaien op het weide IJsselmeer en aan het eind van de vaartocht geniet u samen van een afsluitende barbecue.

Middag zeilen op een klipper – Muiden of Amsterdam

U wordt ontvangen aan boord door de bemanning met een drankje en een borrelhapje. Aansluitend vertrekt u richting het IJsselmeer en laat u zich makkelijk zeilen op de klipper. Als afsluiter gaat u genieten van een heerlijke barbecue.

Het schip de Klipper

Dit schip is in 1900 in Deest aan de Waal gebouwd als zeilend vrachtschip. Tegenwoordig zeilt het met passagiers op Markermeer en IJsselmeer. De klipper is in 2019 geheel opnieuw ingericht naar de eisen van deze tijd, comfortabel en stijlvol. Aan boord bevindt zich ook een bar! Het schip wordt verhuurd met bemanning, u hoeft dus niet zelf te kunnen zeilen. 

Vaargebied van het schip

De afvaarthaven van het schip is de oude en zeer sfeervolle vestingstad Muiden. Daarna vaart u langs het Muiderslot en vervolgens langs het jacht van koningin Beatrix, de Groene Draeck.

Kom genieten samen met de familie, vrienden of collega’s met dit middag zeilen op een klipper. Kijkt u voor een andere rondvaart ook eens op: Groepsrondvaart.nl

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl