Menu
Vrije tijd

Golfen in de Duitse Wijnstreek in het Ahrdal

Kom heerlijk 18-holes golfen in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland. Geniet daarnaast in het 4-sterren hotel in Bad Neuenahr. In het hotel wordt u verwend met een ontbijt en ’s avonds geniet u van de heerlijke wijnen uit de wijnstreek met dit Golfen in de Duitse Wijnstreek arrangement!

Tijdens uw Golfarrangement verblijft u in het prachtige 4-sterren hotel midden in de middeleeuwse oude binnenstad. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van Venlo en ligt midden in de prachtige natuur van het Ahrdal en omgeven door wijngaarden. Met het Golfen in de Duitse Wijnstreek arrangement overnacht u in één van de 56 sfeervolle hotelkamers. Daarnaast is er ook een restaurant aanwezig in het hotel waar u geniet van culinaire hoogstandjes. 

Golfen in de Eifel – 18-holes

Hiermee gaat u Golfen in de Duitse Wijnstreek arrangement bij Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler. Deze golfbaan is gelegen in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland en is één van de meest pittoreske golfbanen van Europa. De golfbaan bestaat ui een 18-holes championship course met een par van 72. De golfbaan heeft ook een uitgebreide driving range, putting green en chipping area, waar golfers hun spel kunnen verbeteren voordat ze de baan op gaan. Daarnaast ligt de golfbaan op 15 minuten rijden van het hotel.

Ga heerlijk golfen met dit Golfen in de Duitse Wijnstreek arrangement en geniet van de prachtige omgeving tijdens de 18-holes en achteraf van een heerlijk wijntje!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Recreatief.nl