Menu
Beautynieuwtjes

Modetrends lente 2013

Ben jij opzoek naar de modetrends op het gebied van dameskleding voor de lente van 2013? De meeste mensen zullen de lente associëren met pasgeboren lammetjes, in bloei tredende bomen en planten of stijgende temperaturen. Terwijl een echte modeliefhebster natuurlijk onmiddellijk denkt aan lichter vallende stoffen en nieuwe kleding! De modetrends voor de lente van 2013 kenmerken zich door pasteltinten, printen en duidelijk aanwezige accessoires.

De kleuren
De lente is altijd al het modeseizoen geweest om meer kleur te brengen in een outfit. Buiten is de natuur volop in bloei, dus de outfits mogen bij uitstek in dit seizoen meer kleurrijk zijn, dan in andere perioden. Voor de lente van 2013 is het belangrijk om pasteltinten aan jouw look toe te voegen. Om te voorkomen dat de look flets overkomt, kun je deze tinten het beste combineren met warmere kleuren, zoals bruin, smaragdgroen of mosterd geel. Vind jij deze combinaties toch te soft en wil je liever een statement maken? Ga dan voor de zwart wit look. Deze look is eenvoudig te creëren met enkele nieuwe mode-items. Een gestreepte broek, legging of jurk mogen in ieder geval niet bij deze lentelook ontbreken.

De printen
Wie deze lente echt wil knallen met haar outfit kan het beste kiezen voor opvallende prints in de vorm van bloemen- of Aztekenpatronen. Deze patronen zijn er zowel in kleur, als in zwart wit. De kleurpatronen horen bij een romantische stijl en de zwart- wit patronen passen bij een meer grafische en moderne look. Ga je liever voor een blouse met streepjes? Dan kun je beter kiezen voor de marine stijl. Deze frisse stijl is nooit uit de mode en daarom ook geschikt om te dragen in de lente van 2013. Jouw look voor deze lente kun je helemaal compleet maken door accessoires te dragen, waarmee je een duidelijk statement kunt maken. Kijk hier op de website van Zalando naar leuke zonnebrillen of kies voor een pastelkleurige halsketting of een brede armband met een Aztekenprint.