Menu
Vrije tijd

Nachtje slapen in Amsterdam en Golfen in Spaarnwoude

Sla uw slag

Met dit 2-daagse golfarrangement slaapt u in Amsterdam en kunt u een city trip combineren met een heerlijke dag golfen in Spaarnwoude. De golfbaan behoort tot 1 van de grootste van Europa met maar liefst 90 afslagplaatsen. Voor een golfliefhebber is dit genieten op een schitterende golfbaan en een uitstekende combi als u ook een dagje de stad in wilt.

Hotel op loopafstand van het stadscentrum

Dit 3-sterren hotel grenst aan het Westerpark en ligt op loopafstand van het Amsterdamse centrum. Bezienswaardigheden zoals Theater Amsterdam liggen binnen handbereik van het hotel. Ideaal dus voor een avond uit! Ook een paar van de leukste Amsterdamse wijken zoals de Jordaan en Oud-West liggen in de buurt. Geen zin om te lopen? Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het ov.

Onze Quad Deluxe kamer is ook op te delen in twee ruimtes, ideaal dus voor gezinnen. Overal in het hotel is gratis WiFi. In de lobby hangt nooit eerder vertoond werk van Herman Brood en op de kamers vind je ‘Art’ in de vorm van een kunstwerk achter het bed.

Kamers

Het hotel beschikt over 124 comfortabele kamers. Kies uit een 1, 2, 3 of 4-persoonskamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: gratis wifi, flatscreen TV, espressomachine, minibar en roomservice. En elke kamer heeft een uniek kunstwerk op de muur.

Geniet nu van de combinatie van een Golfarrangement met een City Trip in Amsterdam!

Recreatief.nl