Nederlandse vrouwen uitgedaagd voor echte frisheid

Nederlandse vrouwen uitgedaagd voor echte frisheid

De Nederlandse vrouw heeft – op het vlak van intiem verzorging – nu altijd de mogelijkheid om voor echte frisheid te kiezen. Met een wasemulsie voor thuis en tissues voor onderweg is Chilly voor Nederland de nieuwe specialist in intiem hygiëne. Het is even wennen en misschien zelfs een beetje schrikken wanneer je Chilly voor het eerst gebruikt maar dat is juist het unieke ervan.

Omdat de frisse formule met menthol verrijkt is, geeft Chilly de Nederlandse vrouw letterlijke frisheid met een ondeugende knipoog. Overgewaaid uit Italië, waar Chilly al jaren succesvol is, is Chilly nu ook sinds mei op de Nederlandse markt verkrijgbaar voor de dagelijkse intiem verzorging van de zelfbewuste, Nederlandse vrouw.

Taboe rond intimiteit
‘Wanneer je doucheschuim gebruikt voor je lichaam, en shampoo voor je haar, waarom dan geen product voor je intieme delen?’, dachten de bedenkers van Chilly. Elke moderne en zelfbewuste vrouw die zich graag tot in de puntjes verzorgt valt voor het frisse Chilly en maakt het tot vast onderdeel in haar dagelijkse verzorging. Ook onderweg in de handtas is Chilly te vinden. Naast lippenbalsem voor schrale lippen, deo voor warme dagen, een vijltje voor een gebroken nagel en mascara voor een extra sexy knipoog, zijn er Chilly tissues voor een fris gevoel op elk gewenst moment. Voor vrouwen die zich graag vrij, fris, zeker, aantrekkelijk, sexy en relaxed voelen is intiem hygiëne geen taboe. Het is net als het bijhouden van je bikinilijn een regelmatig onderdeel van je persoonlijke hygiëne.

Lekker fris
Het assortiment van Chilly bestaat uit drie verschillende soorten wasemulsies en drie verschillende soorten tissues. Zo is er voor elke behoefte een. De wasemulsies zijn voor dagelijks gebruik onder de douche, de tissues zijn per 12 verpakt, en handig voor onderweg. Voor die vrouwen die echte frisheid aandurven is er Chilly Gel, die zorgt voor langdurige bescherming en een fris gevoel in de intieme zone. Letterlijk fris, door de toevoeging van menthol! Alle producten zijn hypoallergeen en gynaecologisch getest, waardoor ze helemaal veilig zijn voor dagelijks gebruik. Chilly is geen medisch product of een product om problemen rond je intieme zone op te lossen. Chilly biedt daar extra frisheid, zodat je je elke dag schoon en zeker voelt.  De wasemulsies en de tissues van Chilly worden exclusief verkocht in drogisterijen.

Zekerheid en vertrouwen
Het nieuwe Chilly past helemaal in het beeld van de dagelijkse verzorgingsproducten van de moderne vrouw zoals shampoo, conditioner en douchegel en geeft extra zekerheid. Met fris gewassen haar voel je je altijd zekerder en Chilly biedt die frisheid en dat vertrouwde gevoel voor de intieme zone. Ook wanneer er extra frisheid gewenst is, na bijvoorbeeld sporten, sauna, voor een potje sex of daarna, of tijdens de menstruatie, bieden de Chilly intiemtissues voor in de handtas altijd uitkomst. Zo vanzelfsprekend als die nieuwe tandpasta voor wittere tanden die eerst wat prikte, is Chilly Gel ook. Na even wennen ben je om.