Menu
Vrije tijd

Nieuw: 3-daags Golfarrangement in Twente

Sla uw slag

Overnacht in een sfeervol hotel in Twente, nabij Enschede. Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en de omgeving van het hotel biedt u het beste van 2 werelden, natuur en stad. Bij dit golfarrangement zit een greenfee bij om 18-holes te golfen bij golfbaan de Koepel! De golfbaan ligt op nog geen half uur rijden van het hotel.

Comfortabel hotel in Enschede

Het 4-sterren hotel beschikt over de sfeervolle bistro waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, in de gezellige bar kunt u terecht voor een borrel. Op zonnige dagen kunt u genieten op het terras met buitenkeuken. De ruime en comfortabele hotelkamers zorgen voor een onbezorgd verblijf in Enschede.

Met de fiets kunt u de prachtige natuurrijke omgeving van het hotel ontdekken. Deze nieuwe fietsen kunt u in het hotel huren.

Prachtige omgeving

Op korte afstand van het hotel vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij. Breng een bezoek aan het 800 jaar oude Twentse landgoed Hof Espelo. Op dit landgoed komen natuur en cultuur samen. Oude lanen leiden u langs bloeiende akkers en weilanden. De oude boerderijen liggen als parels in het Twentse landschap.

Sla een balletje bij Golfbaan de Koepel en kom heerlijk genieten in het hotel in Twente!

Recreatief.nl