Menu
Vrije tijd

Nieuw: 3 dagen genieten in een van de mooiste stadjes van Zeeland!

In een van de mooiste stadjes van Zeeland kunt u verblijven in een oude herberg.

De oude herberg biedt een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Het genieten start met een welkomstdrankje. Geniet na een dag vol belevenissen van een heerlijk 2-gangen menu. Veere heeft een monumentale schoonheid die zeker de moeite waard is om te bewonderen of ontdek de rijke historie.

Overnachten in een oude herberg
De hotelkamers van de herberg zijn uniek ingericht. Een combinatie van oud en nieuw. De meeste hotelkamers hebben een grandioos uitzicht over het Veerse meer en of de jachthaven van Veere. De herberg heeft 3 dependances die vlakbij het hoofdgebouw liggen. Over 4 locaties zijn de hotelkamers verdeeld. In het hoofdgebouw liggen 4 kamers, Stella Maris heeft net als ’t Watership 4 kamers en in ’t Sterntje liggen 2 suites.

Ontdek een van de mooiste stadjes van Zeeland

Het stadje Veere kent een rijke historie. Veere telt al ruim 700 jaar mee. Veere wordt in zowel binnen als buitenland geroemd om de markante ligging aan het water en geliefd om haar monumentale schoonheid. Er worden cultuurhistorische evenementen georganiseerd om Veere in al haar aspecten op de kaart te houden. Vanuit het hotel kunt u zowel te voet als per fiets ontdekken wat Veere en de directe omgeving u te bieden heeft.

Wilt u op de fiets erop uittrekken, bekijk de gratis fietsroute of stippel een eigen fietsroute uit. Tijdens het maken van de fietstocht kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Watersnood Museum, Vuurtoren Westkapelle of het Bevrijdingsmuseum Zeeland.

Verken het Zeeuwse dorpje Veere en overnacht in een oude Herberg.

Recreatief.nl