Nieuw: Aanschuiven maar met het ALL IN Themafeest in Brabant

Elke zaterdag en regelmatig op vrijdag organiseren we aanschuiffeesten waar u al vanaf 2 personen gezellig in kunt haken en mee kunt feesten. Themafeesten die uitermate geschikt zijn voor kleinere groepen, als gezellig avondje uit of voor het vieren van een speciale gelegenheid.

Op zoek naar een topfeest? Reserveer dan 1 van onze themafeesten. Op diverse vrijdagen en zaterdagen kunt u zich inschrijven voor een van deze Topavonden. Een feestje? Nee, … een regelrechte knalparty, vol entertainment, gezelligheid, topcabaret en wervelende optredens!

Twee varianten
Aanschuiffeesten op vrijdag en zaterdag zijn er in 2 varianten: een met buffetkraampjes én een met 5 gerechten, die aan tafel worden uitgeserveerd. Daarbij wordt er tijdens deze twee varianten altijd onbeperkt drank uitgeserveerd, waaronder ook het buitenlands gedistilleerd assortiment, verrassend entertainment verzorgd en is er de hele avond muziek van een discjockey.

Goud van Oud: lekker swingen op de jaren 60 en 70!
Goud van Oud:
Met onweerstaanbare muziek nemen wij u mee naar vervlogen tijden. We geven u het allerbeste van de jaren ’60, ’70. Laat u meeslepen op deze muzikale reis onder leiding van de wereldberoemde showmaster: Eddy Revival! Samen met zijn vrienden zal hij u de tijden van weleer opnieuw laten beleven…. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten!

Helemaal Holland Feest of liever Gooische Vrouw zoekt Boer?
Helemaal Holland:
Helemaal Holland is een feest van herkenning. Het vertelt het verhaal van ons o zo mooie land en haar bewoners met hun typisch Hollandse eigenaardigheden. Op een uitgesproken manier met lekker eten, volop drank en vooral feest zult u niets te kort komen op dit ouderwets avondje gezelligheid.

Gooische vrouw zoekt Boer:
Dit themafeest gaat over de liefde. Na haar 3e echtscheiding is Mariska het beu. Ze is berooid achter gelaten maar dat wil ze natuurlijk niet laten zien aan haar vrienden en familie. Alleen Tante Kaat weet hoe ze er voor staat en die is juist goed in de vuile was buiten hangen, met name in het Gooi en omstreken. In zekere zin is Mariska dus weer op jacht, ze zoekt een man! En dit keer geen Gooische bal met te veel air en een te groot ego. Nee, Mariska wil dit keer een echte man…, ze wil een buitenman, zongebruind (zonder spraytan) met humor; ze wil een Boer!

De data voor 2016 zijn inmiddels bekend! Aanschuiven maar met het ALL IN Themafeest in Brabant!