Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: TukTuk Rijden door de Gouden Ham

Ontdek Maas en Waal op deze unieke manier namelijk met onze elektrische 7 persoons TUKTUK.

TukTukken door het Land van Maas en Waal
Nieuw dit jaar zijn de Elektrische TUKTUK voor 7 personen. Ontdek Maas en Waal op deze unieke manier. Uiteraard te combineren met leuke bezoekjes en lekkere diners in de omgeving!

Programma
Ontvangt op onze locatie Strand Maaslanden met een heerlijk kopje koffie/thee.

Na een korte uitleg start uw tocht in een elektrische Limo Tuktuk geschikt voor 7 personen. Uw tocht gaat over de mooie dijken van het Gelderse Rivierenland. U krijgt een routekaartje mee met informatie over hetgeen u onderweg tegenkomt. Tegen een meerprijs is optioneel bij te boeken: Een bezoek aan Speciaal Bierbrouwerij Oijen, voor een rondleiding èn uiteraard een lekker biertje, high tea bij Theetuin Appeltern of bezoek aan de beroemde Tuinen van Appeltern.

TukTuk

Locatie
We beschikken over een unieke locatie gelegen op de kop van een schiereiland gelegen midden in het watersportgebied van De Gouden Ham. Een gezellig strandpaviljoen met een 3 ha. groot evenemententerrein met eigen zwemstrandje biedt de mogelijkheid tot het organiseren van arrangementen voor kleine groepen, maar ook grootschalige evenementen.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Alles goed geregeld. TukTuk rijden was erg leuk, soms hilarisch. Bezoekje bierbrouwerij leuke onderbreking. Bij terugkomst bij het restaurant brandde de kachel. Rondom de kachel gezeten met koffie en chocolademelk. Daarna goed gegeten van het buffet. Was een geslaagde dag!”
Karina Oomkes geeft een 8.

Wilt u dit avontuur ook meemaken met het TukTuk Rijden in de Gouden Ham?